Header Ads Widget

Az utolsó pillanatban vagyunk, nincs több időnk, a háttérben elbújt sátánista gonosz elit terve a céljához közeledik!


Ha most létre tudják hozni a Világkormányt, akkor ez az emberiség végzetét jelenti! Elvették előbb ősi istenhitünket, annak a tanításait, ami mellérendelő volt de érvényesült a természetes hierarchia is.

Utána jöttek a bankárok elődei, majd a pénzuralmi rendszer kiépítése.
Erre építették rá a pártok rendszerét, mert milyen jó a "demokrácia", amiről az ókori bölcsek is azt tartották, hogy elfajzott népuralom, és mindig elégedetlenséget lázadásokat és kormánybuktatásokat hoz. Hát pontosan ezért lett a "demokrácia" az új fegyver, mellé a politikai ideológiák, és ezt vitte, viszi az USA-ban fészkelő háttérhatalmi elit bombákkal és háborúkkal oda, akiket meg akar hódítani!
Vedd el egy nemzet múltját, és elvetted a jövőjét!

A nemzetállamok útban vannak, a nemzeti öntudat az egyetlen fegyver velük szemben, ezért el kellett pusztítani! Ez már régi tervük, több évtizede elkezdték és mostanra teljesedett ki, most már csak egy öntudatlan zombitársadalom van, az önzés csúcsán. Mindenki megdögölhet csak én túléljem! Amíg nekem van mit enni, nem érdekel hogy a másik éhezik! Ezt hozta a New Age: legyél pozitív! 

Ne foglalkozz a problémákkal, hagyd azokat másra,- na ezért vannak a pártok,- mert ha a problémáiddal vagy neadjisten másokéval foglalkozol, az "lehúz", az "negatív energia" ! És ezzel elindult az agymosás tökéletesítése! 

A Fb.., és az internet arra volt jó, hogy elszigetelje az embereket egymástól, megszüntesse a SZEMÉLYES, ÉLŐ kapcsolatokat: hiszen ma már az emberek többsége itt írkál egymásnak, ahelyett, hogy találkozókat szerveznénk és oda figyelne, hogy milyen tartalmakat oszt meg embertársaival, mert ezzel óriási károkat okoznak az országnak. Attól mert azt mondják amit hallani szeretnénk, ettől még a globalista elit, nem  akarják ezt a sátáni rendszert felszámolni, hiszen ők a legnagyobb kiszolgálói!

Egy olyan sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat.

Sokan nem tudják, hogy világunkban kétféle program fut, az egyik a sátánista elit programja, a másik a Teremtőink programja, amely szöges ellentétben állnak egymástól. 

Tehát ha nem teszünk semmit, mert azt hisszük, hogy a politikusaink, majd megoldják, és nem a valós problémák okait számoljuk fel, amihez megvan minden jogunk, sőt kötelességünk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Itt az egyetlen létező jó megoldás a jelenlegi helyzetre, minden más az emberek becsapását és rabszolgasorba taszítását szolgálja. Részletek





Civilek az összefogásért!