Header Ads Widget

Ez az egész tüntetés és cirkusz, ismét az emberek brutális átveréséről szól!!



Az utcára rángatott emberek többségének sejtelmük sincs arról, hogy már döntöttek az életükről, a jövőjükről, amiről mélyen hallgatnak, a globalista politikusok, a médiájukkal együtt, akik éppen ezt az egész tüntetést szervezték!! És ha őszinték akarunk lenni, akkor ugyanezek a TANÁROK, azaz sokan közülük, még néhány hónappal korábban, diszkriminálták az oltatlan gyerekeket, fenyegették, megfélemlítették, stb.,stb.. Senki nem vitatja a tanárok béremelésének szükségességét, de itt egészen másról szól a történet.

A kettősmérce és az elkötelezettség! A PDSZ elfelejtett tüntetni akkor, amikor a balliberális kormányzás alatt, több 1000 tanárt rúgtak ki úgy, hogy nem volt vírus, nem voltak korlátozások, és nem volt háború, bezártak 487 iskolát meg 283 óvodát. Mellé természetesen elvették a családi adókedvezményt, eladták a tankönyvkiadót, melynek új tulajdonosa az egekbe emelte a tankönyvek árát. Nem beszélve arról, hogy bevallottan nem csináltak semmit csak kárt, és csődbe vitték az országot minden szinten. Erről mélyen hallgattak!



Jól látható, hogy Magyarországon ma is a legnagyobb problémát az okozza, hogy egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló élősködő társaság van, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, nem érdekli őket semmi ami nemzeti, akik az elődjeikkel együtt tudatosan már 5 alkalommal tették tönkre az országot, akik lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel. EBBŐL ÉLNEK!! Mindenütt ott vannak ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, ami kárt okoz az országnak és a nemzetnek.

Az álszentség és a hazugság bajnokai!! Még mielőtt migráns simogatok lettek volna, hogy politikai előnyt kovácsoljanak maguknak, azelőtt meg azokat a globalista nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik miatt ma migránsok vannak, akik bombázták őket Irakban, Szíriában, Palesztinában és más országokban. Ügyes nem? Szerencsétlen migránsok míderről semmit nem tudnak!!


EGYÉBKÉNT...


Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a háttérhatalmi globalista puccsistákat támogatták, akiknek köszönhető az orosz-ukrán konfliktus. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!! Egyébként Ukrajna egyetlen percig nem fogadta el az ott élő magyaroknak, a magyar állampolgárságukat a saját földjükön.

Hogy világos legyen! Ennek a tüntetésnek a szervezői nem akarnak, sem rendszerváltást, sem a történelmi alkotmányunk helyreállítását, ami valós megoldást jelentene  minden problémára. Amit akarnak, az a káoszteremtés és felforgatás, hogy ebből politikai előnyt kovácsoljanak maguknak, hogy folytathassák azt, amihez a legjobban értenek. Totálisan kiszolgálni hazánkat idegen érdekeknek!! 


Gyurcsány és a Szent Korona


Nézzük a tényeket!! Kik is okozták a jelenlegi energiaválságot, korábban a korlátozásokat, a zsarolásokat, a vírus és oltás őrületet bolygószinten, és mindezt az emberi jogok sárba tiprása mellett? Azok az USA és EU vezetőket kiszolgáló,  globalista hazaáruló politikusok és hazug médiájuk okozták, akik nem a saját országukat szolgálják semmilyen szinten, hanem a globális pénzhatalmi elitet, akiknek célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? Az egypólusú világrendszer a központosításról szól és nem arról, hogy még több legyen bármilyen szolgáltatásból és ellátó rendszerből!!! 

A tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, hogy kiknek köszönhető az energiaválság egész Európában. A globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, átverve őket, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!!




EHHEZ MÁR NINCS IS MIT HOZZÁSZÓLNI!!






Ezeket a "tanárokat" rúgták ki. Mutatjuk a profilképeiket.






"Küldök nektek egy nagyon szép dalt! Az olasz partizánok(kommunisták) indulóját, akik mentek önfeledten gyilkolni a politikai ellenfeleiket. Törley Katalin lmbtq-harcos, hős lázadó tanár előadásában. Előre komcsik! (Kamu Gergely is ott van a videón, akinek nem volt jó angol tanára  ) Na, szép napot! Elengedtem a témát.- írta Bede Zsolt a Facebook-oldalán."



Nem tájékoztatták a szülőket a sztrájkról, de listázzák azokat a diákokat, akik nem vettek részt a reggeli élőláncban. Neve elhallgatását kérő forrás szerint a Trefort Gimnáziumban listázták és nyilvánosan megszégyenítették azokat a diákokat, akik nem vettek részt a szerda reggeli, élőlánccal egybekötött tanársztrájkban.


A lényeg!! Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Részletek


Csatlakozz a cenzúramentes oldalunkhoz! Hírek másképp! https://vk.com/eltitkolttudas


Civilek az összefogásért!