Header Ads Widget

Mondjuk ki az igazságot! Történelmi tény, hogy Magyarországon nem minden magát "magyarnak" hazudó honfitársunk akar valós változást!!



Azok a honfitársaink, akik nem a történelmi alkotmányunk helyreállításában érdekeltek, azok nem változást, és nem egy szabad, független Magyarországot akarnak, hanem káoszt, felforgatást, rabszolgaságot és diktatúrát! Ők a nemzetgyalázó politikusaikat akarják hatalomra juttatni, hogy totálisan kiszolgáltathassak hazánkat idegen érdekeknek, akiknek célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM?

Magyarországon mai is a legnagyobb problémát az okozza, hogy egy olyan idegen érdekeket szolgáló élősködő társaság van, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik egy teljesen illegitim rendszerrel szereztek hatalmat, és már több mint 100 éve élősködnek a nemzeten, elszámoltatás nélkül, eddig 5 alkalommal rohasztották le az országot, ott tesznek kárt, ahol csak tudnak, és lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel. EBBŐL ÉLNEK!! Mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, kárörvendő módon, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek.

A tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, hogy kiknek köszönhető az energiaválság egész Európában, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét.

Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Ha nem ébredünk és tovább hülyülünk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian egy olyan elitnek, akiket nem választott meg soha senki !!! Részletek





Civilek az összefogásért