Header Ads Widget

A globális elit nem tudja irányítani a világot csak akkor, ha az embereket megfosztja a szabad gondolkodástól és a szabad döntés jogától.



Ezt a gondolatot Klaus Schwab a világ gazdasági fórum alapítója és vezetője képviseli. Ő kifejti, hogy az emberi agy meghekkelhető, abba belehet hatolni, annak akaratát befolyásolni, és ezt a hekkelést tömegesen véghez kell vinni. 

Gyakorlatilag, ez egy zombivátevő folyamat azért, hogy ne légy önmagad és ne is lehess. Felteheted magadban a kérdést, hogy akkor miben áll a mibenléted mint emberi lény, itt a földi életedben? 

Ez az elmélet szembe megy minden univerzális törvénnyel, és minden eddigiekkel, ami az embert biológiai lényként tünteti fel, hiszen már nem vonatkozik rá a biológiai szelekció, hogy alkalmazkodjon a környezetéhez, mert csak egyhez kell alkalmazkodnia, és ez pedig a globális pénzhatalmi elit. Ők mondják meg, hogy mi a szelekciós bázis vagyis azt, hogy mi alapján esel ki, tűnsz el, halsz meg, vagy halsz éhen és nem veszel részt továbbá az evilági folyamatokban.


https://vk.com/video644727407_456239589


Klaus Schwab & Yuval Noah Harari | A nagy visszaállítás menetrendjének tömör felvázolása. "Rengeteg munkahely megsemmisítése", "Egy nem organikus immunrendszer hozzáadása", "Ha hátramaradsz, nem lesz rád szükségünk".

https://vk.com/video644727407_456239901


Minden pontosan úgy alakul, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva! Tehát van egy ember és  a Teremtő közé ékelődött sátáni terv, ami az emberiséget a pusztulásba fogja sodorni, és van egy Teremtői terv ami pont a szöges ellentéte. Lehet választani. Részletek




Civilek az összefogásért!