Header Ads Widget

Ma már nem összeesküvés elméletről beszélhetünk, hanem összeesküvés gyakorlatról! Mindez az emberek megkérdezése és beleegyezése nélkül történik!



A globális pénzhatalmi elit és kiszolgálói már nem a háttérből irányítják a világot, hanem nyíltan elmondják, hogy mi a tervük az egész emberiséggel. Mindezt megtehetik ezt azért, mert egy totálisan manipulálható, állati szintre süllyesztett, ösztönlényként működő  társadalmat hoztak létre, akikkel bármit meglehet tenni.

Sokan továbbra is abban a tévhitben élnek, hogy a globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikusok, főleg a globalista politikai elit őket szolgálja. Sejtelmük sincs arról, hogy a globális pénzhatalmi elitnek nincs szüksége 8 milliárd emberre, minden irányítás a kezükben összpontosul, és minden amit tesznek, az az emberiség megnyomorítását szolgálja, elsősorban azért, mert szerintük túl sokan vagyunk. Önmagában ez az elképzelés szembe megy minden univerzális törvénnyel. Amikor az emberiség elkezd Isten játszani és szembe megy az univerzális törvényekkel, akkor annak a civilizációnak a napjai megvannak számlálva, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Ez nem az első eset a bolygó történetében, amikor a fentiekben foglaltakért, a Teremtőink törölték az emberiséget a bolygóról. Az emberiség eljutott arra a lelkiszintre, hogy programozott lényként, minden energiájukat a múlandóságba, az anyagba fektetik és semmit a lelki fejlődésükre, ami örök életű. Az anyagtól várják a biztonságot és a megoldást minden problémájukra úgy, hogy semmibe veszik, hogy egy teremtett világban élnek, nem ők az élet és a halál urai, és tetteiknek súlyos következményei vannak, egyénre szabva minden embernek. Mivel nem ismerik az élet, az ember és a világ működését, így fogalmuk sincs arról, hogy honnan, kitől és miért kapják a pofonokat az életükre, ami lehet, betegség, baleset, családi és anyagi probléma. Semmi nincs véletlen és semmi nem történik véletlen senkivel, ebben a világegyetemben. Senki nem menekülhet tettei következményei elől!! Vagyis az emberiség, saját maga alatt vágja a fát, önként és dalolva, szinte megfékezhetetlenül!!


A világgazdasági fórum célkitűzései!



Teremtői üzenet, a világuralomra törekvő földi hatalomnak!


Most 2026-ig, a rostálás időszakát éljük! Ha 2035-ig nem lesz aranykor, akkor nem csak mi, hanem a bolygónk is törlésre kerül, az alvilági lények miatt. Ki mentik azokat, akik megérdemlik, ez lesz az elragadtatás, és a többire meg rárobbantják a bolygót. Erre a biblia is figyelmeztet!

JELENÉSEK KÖNYVE: "És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé. Ézs 65,17 ; 66,22" 



Noé idejében sem vették komolyan az emberek a közvetlen forrásból származó figyelmeztetéseket és mindössze 8-an élték túl a természeti katasztrófát!



Bibliai próféciák!

Milyen veszélyekre figyelmeztet a biblia a globalizációval kapcsolatban és milyen jövő elé néz az emberiség!