Header Ads Widget

Vajon minek kell még történni ahhoz, hogy az emberiség ébredjen és felismerje, hogy most valóban az életük és a jövőjük a tét?



Megdöbbentő, hogy az emberek jelentős többsége globális szinten, semmit nem tanult az elmúlt évek történéseiből, a korlátozásokból, a zsarolásokból, a vírus és oltás őrületből, a maszkhordásból, és a jelenleg zajló gazdaságiválságból. Mindezt természetesnek veszik, és abban a tévhitben tengetik az életüket, hogy megakarják őket menteni, és az eléjük rakott bábkormányok majd megoldják a saját maguk által teremtett problémákat. Sejtelmük sincs arról, hogy világunkat egy globális pénzhatalmi elit irányítja, akik a népességcsökkentésben érdekeltek, akik uralják a média, a gazdasági és politikai rendszereket, a globalista hazaáruló politikusokat, és a pénzeszközt amit használunk. Így tudják rákényszeríteni pusztító terveiket a nemzetállamokra. Egy tudatos pusztítás zajlik az egész emberiség ellen, az élet minden területén, és fokozatosan teszik tönkre az emberek életét éppen azok, akiktől várják a megoldást.

Hogy ide jutottunk, ez elsősorban a pártérdekeket szolgáló hazug médiáknak, a globalista hazaáruló vagy zsarolható politikusoknak, és a totálisan manipulált és manipulálható embereknek köszönhető, akiknek sejtelmük sincs az élet, az ember és a világ működéséről, akik tudatlanságukkal, felelőtlen döntéseikkel és tetteikkel, feláldozzák a saját életüket, a családjukat, a jövőjüket, és a hazájukat egy olyan globalista pénzhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki.

A globális pénzhatalmi elit célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.

Ezt a célt szolgálja az orosz-ukrán konfliktust is! Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU globalista vezetői és kiszolgálói hozták létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására, ami nem az ukrán emberek  megmentéséről szólt soha, hanem éppen az ellenkezőjéről, őket használják fel eszközként vagy célpontként, amit nem is titkolnak. 

Az USA és CSATLÓSAI, a nagy demokraták, évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán náci eszméket gyakorló rezsim ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra. 

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket!! EZ AZ USA ÉS AZ EU JELENLEGI VEZETÉS PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Részletek


https://vk.com/video644727407_456240011


A kép illusztráció



Civilek az összefogásért!!