Header Ads Widget

Az EU most ébredt rá, hogy Amerika szajhája. Macron szerint újrakezdésre van szükség



Az EU fokozatosan kezd felébredni, és rájönni, hogy az USA-val való kapcsolata az úr és rabszolga bohózat szintjére jutott.

Figyelemre méltó, hogy az EU fokozatosan kezd ráébredni arra a tényre, hogy nem csak, hogy minden eddiginél jobban alá van rendelve az USA-nak, hanem hogy az USA-val való kapcsolata az ukrajnai háború kezdete óta az úr és a rabszolga abszurd szintjét érte el. És bár az EU vezető diplomatája nemrégiben elutasította, hogy belekeveredjen egy Kínával való konfliktus forgatókönyvébe, és az európai parlamenti képviselők szánalmasan megszavazták, hogy Oroszországot terrorista államnak minősítsék, nem az EU jutott erre a következtetésre. Emmanuel Macron francia elnök volt az.

Kilenc hónappal azután, hogy idén februárban elkezdődött a háború, Macron kezd rájönni, hogy a Fehér Házban ülő bohóc túljátszotta őt. Igen, a "Hova megyek Biden" nem olyan hülye, mint amilyennek látszik, vagy amilyennek tetteti magát. Az ukrajnai háború igazi nyertese messze Amerika, amely függővé tette Európát az ő LPG-jétől, miközben az európaiaknak menekültként kell élniük saját országukban, amint a költségeket áthárítják.

Emmanuel Macron francia elnök a múlt héten Washingtonba utazott a Biden-kormány első állami látogatására, de nem előbb azt mondta Bill Whitaker ausztrál 60 Minutes tudósítónak, hogy a történelmi szövetségesek közötti kapcsolatok újraindítására van szükség.

"Miben nincsenek egyensúlyban a kapcsolatok?" - kérdezte Whitaker.

"Úgy gondolom, hogy ez a kormány és Biden elnök személyesen nagyon kötődik Európához" - mondta Macron. "De ha megnézzük a mai helyzetet, akkor valóban deszinkronizáció tapasztalható. És miért? Energia. Európa gáz- és olajvásárló. Az USA termelő. És ha megnézzük a helyzetet, az iparunk és a háztartások nem azonos áron vásárolnak. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


https://vk.com/video644727407_456239315


A lényeg!! Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Részletek