Header Ads Widget

„Ha a döntéshozók nem jönnek el hozzánk, mi megyünk hozzájuk!” – írták a Tanítanék Mozgalom Facebook-oldalán az akcióról.



A mozgalom képviseletében tanárok és diákok hívták fel a döntéshozók figyelmét az oktatás rendszerszintű válságára és a kilenc követelésükre.

Az ülésvezető azt mondta, hogy a házszabály szerint tilos a karzaton véleményt nyilvánítani. „Arra kérem, hogy távozzanak, mert van keményebb késztetőeszközünk is, és nem szeretnék ahhoz folyamodni” – fogalmazott a KDNP-s Latorcai, majd szünetet rendelt el.

„Felkérem az Országgyűlés Hivatalának munkatársait, hogy ürítsék le a karzatot”

– rendelte el pár másodperccel később.


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Ez az egész tüntetés és cirkusz, ami folyamatosan zajlik Magyarországon,  nem a valós problémák felszámolásáról szól, hanem az emberek brutális átveréséről!! Azt tudni kell, hogy a globalista balliberális szervezők, pont azt a globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki, akik az emberiség megnyomorításán fáradoznak, akiknek céljuk, a migrációs pusztítás, a nemzetállamok felszámolása, a családik szétverése, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? EZT A PROGRAMOT TÁMOGATJÁK A GLOBALISTA TÜNTIKÉZŐK SZERVEZŐI ÉS KÖZBEN MEG KÖVETELŐZNEK, MAGUK MELLÉ ÁLLÍTVA A MÉG MEGVEZETHETŐ EMBEREKET!! 

Tehát a valós problémákat, ezt az áldemokráciát amiben élünk és ezt a hazaáruló bandát, ezt nem a globalista, hazudozók fogják felszámolni!! Nem beszélve arról, hogy ugyanezek a TANÁROK, azaz sokan közülük, még néhány hónappal korábban, diszkriminálták az oltatlan gyerekeket, fenyegették, megfélemlítették, stb.,stb,. 

Hogy világos legyen! Ezeknek a tüntetésnek a szervezői, nem akarják a történelmi alkotmányunk helyreállítását, sem semmi nem érdekli őket, ami a népünkhöz köthető, ami valós megoldást jelentene minden problémánkra!! Amit akarnak, az a káoszteremtés és felforgatás, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, hogy totálisan kiszolgálják hazánkat idegen érdekeknek!! Mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, kárörvendő módon, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek. Részletek