Header Ads Widget

Dr. Jordan Peterson Joe Rogan podcastjában jelentette be, hogy alternatív konzorciumot indít a globalista Világgazdasági Fórum (WEF) számára.



Peterson megjelenése Rogan podcastjában szombaton jelent meg.

Peterson elmondta, hogy a nemzetközi konzorcium székhelye Londonon kívül lesz, és az első találkozóra ősszel kerül sor. Nem árulta el a csoport nevét, sem azt, aki részt vesz benne.

"Megpróbálunk valami alternatív jövőképet összeállítani - mondjuk egy alternatívát arra a fajta apokaliptikus narratívára, amelyet legalább implicit módon terjesztenek elő olyan szervezetek, mint a WEF" - mondta Peterson.

Peterson azt is elmondta, hogy a konzorcium inkább kérdéseken, mint válaszokon fog alapulni. Az egyik kérdés az, hogy az energiát és az erőforrásokat a legtöbb emberhez juttassuk el a legolcsóbb költségekért.

"Nem lehet megmenteni a bolygót azzal, hogy olyan drágává tesszük az energiaárakat, hogy egyetlen szegény sem engedheti meg magának. Ez lekerült az asztalról" – mondta.

Peterson hozzátette, hogy az alternatív energiaforrásokat ösztönzik, de nem a szegények kárára.

"Nem erőltetheted rá utópisztikus víziódat a nárcizmusod szolgálatában a szegényekre."

Egy másik kérdés az, hogy kitaláljuk, hogyan lehet az emberi jólétet "a természettel összhangban" rangsorolni.

"De emberközpontú, és nem azon az elképzelésen alapul, hogy túl sok istenverte száj van ahhoz, hogy táplálja, és hogy gonosz vagy, ha csak a gyermekvállalásra gondolsz."

Azt mondta, a harmadik kérdés arról szól, hogy "hogyan szervezzük meg a kormányzási rendszereket" a WEF-hez hasonló felülről lefelé irányuló megközelítés nélkül. Peterson szerint a negyedik kérdés az, hogy hogyan lehet támogatni a hosszú távú monogám gyermekközpontú családokat.

Egy másik kérdés a történetekre összpontosít.

"A kérdés, amit az életedben feltettél, az, hogy milyen szellemnek kell vezetnie téged, ahogy haladsz előre."

"Valami szellem fog vezetni téged - ez az élet. A kérdés az, hogy mi az a legmagasabb szellem, amely vezethet téged?"

Peterson hétfőn Ottawában fog beszélni a Beyond Order: 12 More Rules for Life turné részeként. Egy csomó liberális finanszírozású csoport megpróbálta lemondani a megjelenését, de a házigazdák nem engedtek a felháborodott csőcseléknek.

Forrás