Header Ads Widget

Szabadság vagy rabszolgaság!! Hogyan szabadulhatunk meg, a globális zsarolóink, kizsákmányolóink és megnyomorítóink fogságából?!



Az élet minden területére kiterjedő pusztítás, amit tapasztalhatunk a bolygón, erkölcsi, lelki, szellemi szinten egyaránt, ez elsősorban annak köszönhető, hogy  világunkat, egy olyan globális pénzhatalmi elit irányítja, akiket nem választott meg soha senki, akik a hazugságra, a gyilkolásra és a pusztításra lettek teremtve, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat. Ez egy teljesen alvilági irányítás!! 

A nyugati nagyhatalmak és meghatározó politikusok, a médiák, a vallási és gazdasági vezetők, mind ezt a sátáni háttérhatalmat szolgálják.

Ennek a sátáni háttérhatalomnak köszönhető, az 1,2 világháború, és most éppen a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak. Nekik köszönhető a bolygószinten kialakult, vírus és oltás őrület, a korlátozások, az emberi jogok sárba tiprása, az emberek megnyomorítása, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten egyaránt. Ez azt jelenti, hogy egy tudatosan felépített butítás és népírtás zajlik az egész emberiség ellen. Amíg ezt nem fogjuk fel, és nem értjük meg, addig semmilyen pozitív változás nem lehetséges!!

Ki az az egyetlen személy a világon, aki által megszabadulhatunk a sátáni háttérhatalom fogságából, aki nem támadható, nem zsarolható, és nem megvehető? Bármennyire is hihetetlen sokaknak, de ilyen személy és lehetőség csak egy van a földbolygón!!! Ez a Szent Korona alkotmánya!!! A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum, mint más Királyságoknál, hanem élő minőség, melynek alkotmánya, nem emberhez van kötve, aki zsarolható, ezért örökérvényű. A Szent Korona alkotmánya olyan alappillérekre épül, amely kizárja annak a lehetőségét, hogy a globális pénzhatalmi elit, ránk tudja kényszeríteni ember, élet, és Isten ellenes tervét!!

Hogy világos legyen mindenkinek!! Semmilyen .....izmus, semmilyen párt, semmilyen jogrendszer és senki más a bolygón,  nem tud megszabadítani senkit, a globális pénzhatalmi elit pusztító terveitől, és minden más próbálkozással, ugyanolyan rabszolgák maradunk mint eddig, azzal a különbséggel, hogy most nagyon sokan nem fogjuk túlélni azt, amit ránk akarnak kényszeríteni!!!

Pont a felsőház működésének hiánya teszi lehetővé azt, hogy politikusaink azt csinálhatnak az országgal amit csak akarnak. A felsőház szerepe, hogy megakadályozzon minden olyan törvényt, ami nem a magyar népet és hazánkat szolgálja!!! A felsőház résztvevői, döntéshozói, nagyon szigorú átvilágításon esnek át, ahová nem kerülhet be, minden jött ment hazudozó, ügynök, kettősállampolgár, és hazaáruló élősködő, ami garantálja, hogy minden törvény a népünket és a hazánkat szolgálja. 

Ma azonban minden hatalom a politikusok kezében van kontroll nélkül, pontosabban ma már egy kézben összpontosul. Ez teszi lehetővé a mindent uraló globális pénzhatalomnak, hogy zsarolással és egyéb eszközökkel, ami soha nem publikus, rá tudják kényszeríteni pusztító terveiket az országra és az emberekre. Ott vannak még a titkosítások tömege, amely szintén nem a magyar emberek érdekeit szolgálja!!


https://vk.com/video644727407_456240380


Tehát sokkal súlyosabb a helyzet a bolygón, mint a vírus és oltás őrület, a gazdasági és politikai válság, a háborúk vagy a környezetszennyezés, amivel hülyítik az egész emberiséget. Ha nem ébredünk és továbbra is vakon követjük és kiszolgáljuk ezt a sátáni háttérhatalmat bármilyen szinten, akkor ezt az emberiséget, a Teremtőink eltörlik a földszínéről, mint az előző hat emberiséget. Részletek





Civilek az összefogásért