Header Ads Widget

Tárt karokkal várja a DK az árulókat - A kérdés tehát közel sem a kormányzóképesség, hanem az, hogy kié a meghatározó szerep a dollárbaloldalon belül.



A baloldalon kőkemény érdekek mentén zajló durva politikai játszmákat láthatunk, a lapokat Gyurcsány Ferenc osztja, ami a választók többségében visszatetszést kelt – fejtette ki a Magyar Nemzetnek, Pálfalvi Milán, a Nézőpont Intézet elemzője. Nemrég kiderült, hogy Varga Ferenc korábbi jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő is a DK-ban folytatja a politizálást.

Összességében ezt a külföldről finanszírozott, felforgató és háborúpárti, koalíciót, mindössze 1 dolog tartja össze, a hatalomvágy. Ezt bizonyította az előző választás után kialakult események is, ahol egymás lejáratásába kezdtek. Amikor vereséget szenvedtek, kártyavárként dőlt össze minden hazugságuk, amit addig összefogásnak neveztek. 

A balliberális oldal, az nem a magyar nemzeti érdekeket szolgálja semmilyen szinten, hanem a saját és külföldi megbízóik érdekeit, ami szöges ellentétben áll a nemzeti érdekekkel. Mindenütt ott vannak ahol nem kellene és mindent, és mindenkit támogatnak akikkel kárt okozhatnak a nemzetnek és az országnak.

Hogy mekkora álszent, hazug társaságról van szó, azt az is jól mutatja, hogy például, még mielőtt migráns simogatók lettek volna, azelőtt azokat a nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik bombázták őket, Szíriában, Irakban, Palesztinában, Líbiában, stb...,stb.... Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a globalista puccsistáknak szurkoltak, akiknek köszönhető az orosz-ukrán konfliktus. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!!

A Jobbik meg a legnagyobb hazaáruló pártpolitikai formáció, akikkel valaha találkozhattak a magyar emberek. Az hogy összefeküdtek a globalista nemzetgyűlölő hazaárulókkal, pontosabban ezeknek eladták a lelküket, ez minden visz, ezt nem lehet megmagyarázni semmivel.


Borítókép: Varga Ferenc országgyűlési képviselő (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)





Civilek az összefogásért