Header Ads Widget

Itt az eredménye az ukrán háború támogatásának! Románia és Lengyelország is érintett lehet a sugárfertőzésben, amit egy uránhéjas lőszerraktár felrobbantása okozott.


Itt az eredménye a háború támogatásának, a hallgatásnak, gyávaságnak, megosztottságnak! Románia és Lengyelország érintett lehet a sugárfertőzésben amit egy lőszerraktár találata okozott, ahol NATO- ANGOL URÁNHÉJAS lőszerek robbantak fel.

Nyugat Ukrajnában felrobbant egy uránhéjas lőszereket tároló fegyverraktár. A május 13.- orosz támadás után sugárszennyeződést regisztráltak a területen.

A sugárzás híre jellemzően csak napok múlva, május 15.- én jelent meg az orosz médiákban. A szennyezés mértékét a csernobili erőmű okozta károkhoz hasonlították. Az uránhéjas lőszereket Anglia adta a drónokhoz, tankokhoz és repülőgépekhez, amiket Ukrajnába küldött. A NATO részéről nem újdonság az ilyen lövedékek használata, Szerbiában és Iránban is ezeket használták. Az orosz félnek arról nem lehetett tudomása, hogy a raktárban milyen fegyvereket vagy lövedékeket tárolnak. Az ilyen lövedékek esetében azok használói, a katonák is sugárzásnak vannak kitéve, a terület, ahova kilövik, kis mértékben ugyan, de sugárfertőzött marad. A lakosság a folyamatos kitettség miatt károsul, az érintett területen termesztett növények és az ott tartott állatok szintén fertőzöttek lesznek. A korábbi tapasztalatokból a NATO tudja, hogy a bevetési helyszíneken a rákos megbetegedések száma jelentősen megnőtt, az onnan származó élelmiszerek nem alkalmasak fogyasztásra.

Amit Anglia most elkövetett, azért nemzetközi bíróság elé kell állítani a királytól kezdve a miniszterelnökön át mindenkit, aki erre engedélyt adott, és népirtásért életfogytiglani börtönre ítélni,- mint legenyhébb büntetés, amit kaphatnak érte! A magyar kormány pedig ezt a háborút támogatja pénzzel és egyéb segítségekkel!? Az oroszok idejében megmondták, hogy miden lőszer és fegyverraktárat legitim célpontnak tekintenek egész Ukrajna területén! És minden üzemet, ami a hadiipart támogathatja: ilyenek az autó és akkumulátorgyárak is! A székesfehérvári NATO központ elsődleges célpont lesz ha kiszélesedik a háború!

A szegényített urániumtartalmú lövedékek egy hmelnyickij fegyvertárban robbantak fel ami legális célpont volt az oroszoknak. A település Kelet-Ukrajnában található, több száz kilométerre a fronttól.  A lakók pánikba estek a hatalmas robbanás és gombafelhő láttán, tömeges menekülés indult a területről. A háttérsugárzás jelentősen megemelkedett, amit a figyelőszolgálat regisztrált. Ha ezeket a lőszereket bevetették volna, az mond orosz területeket érintett volna, így ez egy „megelőző csapás” is lehetett orosz részről, amiért minden bizonnyal őket fogják felelőssé tenni. Ez lett az eredménye az őrült hatalmi háborúnak, a NATO és az EU fegyverküldési idiotizmusának. Ártatlan civilek halála és örökre sugárfertőzött területek.

És ez még csak a kezdet. Nem tudni, a több ezer urániumos lőszert hol tárolják, mikor fognak felrobbanni, vagy bevetésre kerülni? A NATO és az EU Zelenszkij zsarolására fokozzák a fegyverküldést. További tankokat és már repülőket, nagy hatótávolságú rakétákat is küldenek. Amiket az oroszok taktikai atomfegyverek bevetésével fognak meghálálni, ami abban a pillanatban lehetségessé válik, ahogy az első uránhájas bombát ledobják vagy beküldik a Krímre, vagy a már orosz területekre, netán a front mögött.

Ukrajna elpusztítása elkezdődött. Az utolsó ukránig és az utolsó oroszig, akiket „a világon mindenhol ki kell irtani” az ukrán kormány szerint. Az EU és a NATO erre készült már 2014 óta, beismerte ezt Stoltenberg, Merkel, és Hollande is. A tagországok kormányai pedig támogatják, szítva az oroszellenességet a médiákban, mert magyarázni kell az agressziót. A minszki békét kellett volna betartani, de a magát a világ egyeduralkodójának képzelő USA és Anglia csak akkor, és ott ismeri el az önrendelkezési jogot, ha érdeke fűződik hozzá.

A háború leállítása Ukrajna fegyveres támogatásának befejezésével történhetne már csak meg. De a propaganda most is erősebb, a tagországokban tüntető pár százezer ember kevés a kormányok akaratának megfordításához. Ahogyan a kényszeroltásokat, az esztelen háborút és népirtást sem lehet leállítani, a kormányok nem leválthatók. Amíg a médiák nem az igazságot írják és mondják el, a tömegek nincsenek tisztában vele, mi történik velük, és miért. Európában „békepárti” mozgalmat indítottak, a felhívásuk azzal kezdődik, hogy „állítsuk meg az orosz agressziót”. Az USA 3 pontos „béketerve” az oroszok megadásáról szól. A magyar kormány „békepárti határozata” úgyszintén. A Magyar Békekör az oroszok pártján áll, a „békefórum” tagjai mind bal és szélsőbaloldali pártok, mozgalmak, és közöttük van az Antifasiszta Liga is. 

Azok szurkolnak most Oroszországnak, akik szerint a kommunisták nem voltak bűnösök. Magyarországon nem lehet béketüntetést szervezni, mert ezt maga a „Békekör” akadályozta meg azzal, hogy képtelenek voltak egy semleges hangvitelű felhívást megfogalmazni, amit mindkét „oldal” elfogad. Az ideológia és a téveszmék erősebbek tudnak lenni, mint gondolnánk! „Jobboldal” nem létezik, a kormány a nemzeti érdekek ellen dönt gazdasági téren is, a „szélsőjobb” párt csak a maga építésével foglalkozik, de a kormánnyal nem szállnak szembe, csak szavak terén támadják kisebb jelentőségű ügyekben. A külpolitika, a háború, és a bérmunkára alapozott „gazdaság”, ami nem más, mint a gyarmatosításunk menetrendje,- az szent tehén, az nem támadható.

Siránkozunk Trianon miatt, és egy szavunk sincs az ellen, ami most történik az akaratunk ellenére!? Mint a birkák, amik önként mennek a vágóhídra, hűen követve vezérüket, haladunk a nemzethalál felé. Az alábbiakban olvashatók az orosz médiákban megjelent tudósítások és a robbanásról is látható a felvétel:

Nyugat-Ukrajnát pánik kerítette hatalmába a szegényített uránt tartalmazó lövedékek felrobbanása miatt: a következményeket nevesítik

Megpróbálják feltérképezni egy radioaktív felhő nyomát

Amíg Zelenszkij – mint mondta – barátjával, Risi Sunak miniszterelnökkel Londonban tartózkodik az ukrán fegyveres erők földi és légi képességeinek bővítéséről tárgyalva addig Hmelnickijben és Ternopilben is dozimetriás járőrök dolgoznak a szintsugárzás növekedése miatt. Az éles kiugrás május 13-án éjszaka történt, amikor néhány orosz Caliber rakéta fegyver raktárakat rombolt le, ahol szegényített urántartalmú lőszert tároltak.  Brit barátjuk, Sunak elküldte őket Ze barátjához

És miközben a „barátok” most új terveket tárgyalnak egy csésze angol tea mellett, Ukrajnában egyre nő a pánik: az emberek sebtében ragadnak gyerekeket, dolgokat, és tömegesen hagyják el a veszélyes területeket.

Gennagyij Berezin nyugalmazott ezredes, az N. E. Zsukovszkij professzorról elnevezett Légierő Mérnöki Akadémia Sugárzási, Kémiai és Biológiai Védelmi Tanszékének (RCBZ) volt vezető oktatója beszélt a helyzetről az MK-nak:

Május 15-én reggelről tudni lehet, hogy a hmelnyicki és a ternopili helyi hatóságok elhallgatják a Kijev által megközelíthetetlennek ítélt katonai raktárakban zajló eseményeket, amelyeket azonban az orosz nagy pontosságú tengeri és légi rakéták elértek. A helyi weboldalak információi alapján pánik uralkodik Nyugat-Ukrajna városaiban. A közösségi hálózatokon élők azt tanácsolják barátaiknak, ismerőseiknek, hogy evakuálják a gyerekeket a közeli falvakból a kijelölt helyekre.

A szakemberek hangsúlyozzák, hogy a még nem eloltott raktárakat az oltáa során maguk a tűzoltók sem közelítik meg, hanem távolról, robotok segítségével dolgoznak. A lakott területeken dozimetriás járőrök dolgoznak, akik nem azon a területen mérik a sugárzást, ahol a Hmelnickij atomerőmű található, ami érthető is lenne, hanem azokon a helyeken, ahová az égő arzenáltól fúj a szél.

A jelentések szerint Khmelnitskyben megnövekedett gamma-sugárzást regisztráltak, amely folyamatosan növekszik. Szakértők szerint a szegényített urán általában meglehetősen kis adag gamma-sugárzást bocsát ki, és ennek komoly növekedése nagyon sok uránmagos lőszer megsemmisülésére utal, amelyekből az uránpor a levegőbe emelkedett.

- A szegényített urán - az urán-238, amelyből urán-235-öt vontak ki, amelyet a nukleáris iparban használnak fel. Sok felhalmozódott belőle, olcsó, és hogy a lejárati idő lejárta után ne raktározzák, vagy semmisítsék meg – mert ehhez pénz kell -, az ilyen uránt páncéltörő lövedékekben használják fel.

- Nyugaton azt mondják, hogy a szegényített uránt tartalmazó héjak használata a lövedékeken biztonságos. Azt állítják, az oroszok találták ki ezt a veszélyt.

– Akkor ezután, ha ilyen lőszerrel csaptunk le a raktárakra, nincs miért aggódniuk. De tudják jól, hogy ez nem így van.

Amikor egy ilyen urán lőszer áthatol egy harckocsi páncélján, az urán kidolgozza magát, és ezzel egyidejűleg a lehűlés után szétszórt por keletkezik. Radioaktív. Ha egy tankot eltalál egy ilyen lövedék, akkor a fő veszély csak a közelben lévő emberek számára merül fel. Egyetlen héj helyileg megfertőzi az eltalált tank környékét.

De ha a tank összes lőszere felrobban, akkor már jelentős mennyiségű radioaktív anyag kerül ki.  Nos, ami azokban a raktárakban történt, amikor nagy mennyiségű szegényített urán került a légkörbe, az komoly problémákra utal.

- Hogyan történt valójában? Mi a lehetséges sugárfertőzés mechanizmusa?

- A raktárban történt robbanás során a lövedékek megsemmisültek. A magas hőmérséklet hatására a héjak szegényített uránja lángra kapott, és radioaktív felhő keletkezett. A szemcsék leülepedése során radioaktív felhő keletkezett, amely a külső és belső sugárzás miatt is veszélyes. A szél felkapja a port a szennyezett területről, a szegényített urán pedig légzés közben kerül az emberi szervezetbe, belső sugárterhelést okozva. A robbanásról az interneten bemutatott kép alapján azt mondhatjuk, hogy ott radioaktív felhő keletkezett.

- És ez valós veszélyt jelent a helyi lakosságra?

- Két okból is valóságos. Először is, amikor a radioaktív port belélegzik - és főleg a tüdőben telepszik meg - a szervezet megfertőződik, ami az onkológiai megbetegedések számának meredek növekedéséhez vezet. Az első a tüdőrák. Másodszor, amikor néhány mezőgazdasági termék elkezd növekedni ezen a területen, vagy az állatállomány ott legel, ennek következtében másodlagos fertőzés lép fel.

Utána meg kell majd nézni, hogy lehet-e ott még termeszteni valamit. Ha a külső sugárzás dózisa és a szennyezettség mértéke nagy, akkor ez lehetetlenné válik.

A gammasugárzás komoly növekedéséről beszélnek. Hogyan működik?

Robbanás esetén ott háromféle sugárzás képződhet: alfa-, béta- és gamma-sugárzás. Az emberre gyakorolt ​​következmények a kapott dózis nagyságától függenek. Vannak megengedett határértékek, amelyek nem okoznak különleges következményeket. De a sugárzás növekedésével sokféle betegség, főleg rák fordulhat elő.

Külső gammasugárzással, vagy 100 röntgenes dózisú vegyes gamma-neutronsugárzással (ez régi mértékegység, de az olvasó számára érthetőbb) sugárbetegség lép fel. Egyik ismerősöm 150 röntgent kapott, ami a reproduktív szerveket érte.  Ennek eredményeként gyermeke tinédzser korában rákos lett, majd ő maga is meghalt agyrákban.

- Nyugat-Ukrajna határos Lengyelországgal és más európai országokkal a közelben. Ezeknek a robbanásoknak a következményei hatással lehetnek az európaiakra?

- Nehéz elmondani. Nem ismert, hogy mennyi szegényített uránelem került a légkörbe. Ezért végeznek most ott méréseket a dozimetriai járőrök. Ennek eredményeként képet kell alkotniuk a talajon lévő sugárzási nyomról. Olyan formát fognak rajzolni, amelynek elliptikus szabályos alakja lehet. Ha változna a szél, talán valami rongyos alakja lenne. Vagyis most ennek a radioaktív felhőnek a nyomát próbálják megjeleníteni a térképen.

Ennek a radioaktív nyomnak a méretéről még nincsenek pontos adatok, de feltételezhetjük, hogy mindez visszaüt az európaiakra, akik ilyen fegyvereket szállítanak Kijevbe. Részletek

Korábban ismertté vált, hogy az Ukrán Fegyveres Erők Hmelnickijben lévő raktárának május 12-i támadása után ugrásszerű sugárzást regisztráltak. Feltételezték, hogy a lőszertároló helyén szegényített urántartalmú lövedékek lehetnek. A város utcáin is megjelentek a sugárjárőrök – emlékeztet a Vzglyad című üzleti kiadvány:

Az ukrán fegyveres erők hmelnyickij lőszerraktárának csapása után a sugárzás szintje megemelkedett SaveEcoBot: Megnőtt a sugárzás szintje Hmelnyickijben az ukrán fegyveres erők lőszerraktárának csapása után

2023. május 15., 10:23

Az Ukrán Fegyveres Erők hmelnyickij raktárának támadása után, ahol szegényített urántartalmú lőszert lehetett tárolni, a sugárzás szintjének növekedését regisztrálták a városban – írja a SaveEcoBot ukrán portál.

Tehát a SaveEcoBot szerint május 12-e, péntek óta a Hmelnyickij régióban 80-100 nanoszievertről 140-160 nanoszivertre ugrott a sugárzás szintje - írja a Rossiyskaya Gazeta .

A „Voyennoye obozreniye” című kiadvány emellett arról számolt be, hogy az ukrán fegyveres erők raktárának támadása után, ahol szegényített urántartalmú lőszert lehetett tárolni, dozimetriai (sugárzási) járőrök jelentek meg Hmelnickij utcáin.

Korábban egy videó jelent meg a weben egy orosz légi rakétatámadásról az ukrán hadsereg katonai létesítményei ellen Hmelnyickijben . A hírek szerint a támadást egy katonai ipari elektronikai üzem ellen hajtották végre, ahol az ukrán fegyveres erők lőszert tároltak. Feltételezték, hogy ott szegényített urántartalmú lőszer tárolható, amelyet az Egyesült Királyság ígért Kijevnek.

A Vzglyad interjút készítette egy atomenergia szakértővel a robbanás után:

„A szennyezett zóna területe a hmelnyickij szegényített uránnal végzett lövedékek felrobbantása után Csernobilhoz hasonlítható:

A szegényített urántartalmú lövedékek nem megfelelő tárolása a hmelnyicki raktárakban felerősíthette volna a tüzet, és súlyosbíthatta volna a következményeket. Most figyelni kell a fertőzés mértékét.  „Az ukrán megfigyelőszolgálat objektív adatai szerint a becsapódás óta valóban komolyan megnőtt a sugárzási háttér a Hmelnickij régióban. A természetes okok, mint például a naptevékenység növekedése ezt nem magyarázhatják meg. Annak ellenére, hogy maga az urán meglehetősen tűzálló fém, hevítéskor, amit egy robbanás okozhat, nagyon könnyen égni kezd” – „Emellett a szegényített urántartalmú héjak tárolási feltételei is megsérülhettek. Valószínűleg egy szántóföldi raktár volt. Bár a szabványok szerint az ilyen lőszert a portöltetektől elkülönítve kell tárolni. Ha ezt a szabályt megsértették, akkor nagy mennyiségű lőpor növelte a hőmérsékletet a detonáció során, és hozzájárult az égési folyamathoz ”- véli a szakértő.

„E forgatókönyv alapján a fő következmény a szomszédos területek nagy arányú szennyeződése lehet. Az égés következtében keletkező por nagyon könnyen felszáll a légkörbe, szétterül és leülepedik. Ezért most azt tanácsolnám a civil lakosságnak, hogy zárják be az ajtókat, ablakokat, valamint végezzenek nedves takarítást otthonukban. Ellenkező esetben mindez onkológiai betegségeket, a reproduktív rendszer problémáit és sok mást is okozhat.

„Emellett meg kell nézni a szélirányt is. Az égés során a por a gomolyfelhők rétegébe kerül, ahol sokáig megmaradhat, és a csapadékkal együtt a talajra hullhat. Azt gondolom, hogy Nyugat-Ukrajna közeli régiói, valamint olyan országok, mint Lengyelország és Románia érintettek lehetnek”

„Ami a tűz mértékét illeti, méretét tekintve a csernobili atomerőműben keletkezett tűzhöz hasonlítható. Nagyon intenzív volt, és sok éghető anyagot érintett. Ezért a szennyezett zóna lehetséges területe a csernobiliéhoz is hasonlítható” –

„Természetesen a felelősség a következményekért az ukrán hatóságokat és azokat terheli, akik szegényített uránt tartalmazó fegyvereket szállítottak nekik. Most az ukrán szakszolgálatoknak és osztályoknak kell figyelemmel kísérniük a helyzetet, meg kell tenniük az összes szükséges intézkedést, és gondoskodniuk kell a terület lakóiról. De hogy megteszik-e, vagy a „katonai cenzúra övezetének” nyilvánítják, az nyitott kérdés” – Nyilatkozta Alekszej Anpilogov atomenergia-szakértő a VZGLYAD újságnak, az AFU raktár elleni támadást követően .

A szemtanúk egy videót tettek közzé a VK.com- on az orosz légitámadásról.  A VIDEO LINKJE ITT:


Alekszej Anpilogov energiaszakértő korábban  aggodalmának adott hangot  a nyugati országok által Ukrajnába szállított szegényített uránhéjú héjak miatt. Megjegyezte, hogy az Egyesült Államok eltitkolta az uránhéjak használatát Jugoszláviában és Irakban, és azt is, hogy a bevetés után a katonaság és a helyi lakosság tömegesen sugárbetegséget kapott.

Április végén vált ismertté, hogy London  több ezer lövedéket küldött Ukrajnának a Challenger 2 harckocsikhoz, néhány szegényített urániummal megerősítetteket is. Ez James Hippy, Nagy-Britannia védelmi miniszterhelyettese a skót Alba párt képviselőjének, Kenny Mac Askill képviselőjének kérdéseire adott írásbeli válaszaiból derült ki. Szintén kérdésekre válaszolva jelezte, hogy London nem ellenőrzi használatukat, és nem köteles a konfliktus lezárása után vállalni használatuk következményeit. Ráadásul a Hippie biztonsági okokból nem kommentálta a szállított készletek kihasználtságát.

Oroszországban viszont  kijelentették, hogy Nagy-Britannia szegényített uránt tartalmazó lőszereket szállít Kijevnek a konfliktus eszkalálására. „Elkötelezettek vagyunk a hadviselés nemzetközi normái mellett, megvan a saját katonai doktrínánk, és amint azt [Vlagyimir Putyin orosz elnök] és [Orosz Föderáció Szergej Sojgu] védelmi minisztere mondta, figyelembe kell vennünk a tényt, hogy brit kollégáink ezt az eszkalációt egy új, nagyon komoly lépésként teszik” – hangsúlyozta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

Dmitrij Peszkov, az Orosz Föderáció elnökének sajtótitkára  úgy véli, hogy a briteknek meg kell érteniük, hogy felelősséget kell viselniük a szegényített uránt tartalmazó lövedékek Ukrajnába szállításáért, és azoknak, akik közvetlenül használnak ilyen lőszert, meg kell érteniük, hogy helyrehozhatatlan károkat okoznak maguknak és polgáraiknak.

https://vz.ru/news/2023/5/15/1211952.html

A helyzet fokozódik, az ukrán zsarolás működik! Zelenszkij körbejárja az európai tagállamokat, fegyvereket követelve, amiért békedíjat is kapott Ursulától!

Az EU egyszerű döntéssel visz bele minket is a háborúba Zelenszkij azt követelte, hogy szüntessenek meg minden korlátozást az Ukrajna fegyverszállítására vonatkozóan Volodimir Zelenszkij ukrán elnök követelte a Nyugat által a konfliktusövezetbe szállított fegyvertípusokra vonatkozó korlátozások megszüntetését. „Az ukrán államfő felhívta a figyelmet arra, hogy meg kell szüntetni a korlátozásokat és a piros vonalakat mindenféle fegyver Ukrajnába szállítására vonatkozóan” – közölte az ukrán elnök sajtószolgálata. Volodimir Zelenszkij május 14-én a német kormány tagjaival folytatott megbeszélésen nyilatkozott.

Korábban az URA.RU közölte, hogy Zelenszkij németországi látogatásra érkezett, melynek során bejelentette egy harcos koalíció létrehozását . A projektre azért van szükség, hogy Ukrajna modern katonai repülőgépeket kapjon a NATO- országoktól. A kijevi vezető megjegyezte, hogy Ukrajnának nincsenek olyan fegyverei , amelyek képesek megtámadni az orosz területeket.

WSJ: A NATO azonnali segítséget akar adni Kijevnek, de nem veszi fel a szövetségbe. Ehhez kell az EU segítsége a kül és biztonságpolitikai döntések esetében az egyszerű többséggel, hogy ne tudjanak többé vétózni a tagállamok „A NATO diplomatái és tisztviselői most azon dolgoznak, hogy azonnali segítséget ajánljanak Ukrajnának tagság nélkül. A javaslatot a júliusi litvániai NATO-csúcson mutatják be. Megjegyzik, hogy Ukrajna felvétele a NATO-ba új konfliktust válthat ki Oroszországgal.

Az újság megjegyzi, hogy Berlin és Kijev nem tudja megoldani Ukrajna NATO-tagságának kérdését. Ukrajna bírálta Németországot az ellentámadáshoz szükséges katonai készletek hiánya miatt. Ennek az az oka, hogy Berlin nem hisz az Ukrán Fegyveres Erők (APU) offenzívájának sikerében – írja az újság.

Oroszország ukrajnai különleges hadműveletének megkezdése után Kijev kérvényt küldött a NATO-hoz. Az ellenségeskedés első hónapjaiban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra kérte a szövetséget, hogy zárják le az ország légterét. A NATO azonban ezt nem tette meg a helyi konfliktusok eszkalálódásának veszélye miatt.

Scholz ellenezte az ukrajnai békét orosz feltételekkel. Olaf Scholz német kancellár úgy véli, hogy Ukrajnának nem szabad beleegyeznie a konfliktus orosz feltételekkel történő békés rendezéséhez. Ezt a vasárnap Berlinbe látogatásra érkezett Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tartott közös sajtótájékoztatón mondta. Az adást a YouTube Der Spiegel csatornán közvetítették.

„Ki kell mondanunk, hogy Ukrajna készen áll a békére. De ez nem jelentheti egyszerűen a konfliktus befagyasztását, és azt, hogy Oroszország diktálja a feltételeit” mondott Olaf Scholz. Oroszország és Ukrajna a különleges hadművelet kezdete óta többször is kísérletet tett béketárgyalások folytatására, de a diplomácia nem vezetett a kívánt eredményre. Az Egyesült Államokban úgy vélik, hogy Zelenszkij párbeszédet kezdeményez Putyinnal, hogy megmentse arcát a Nyugat előtt. Az ukrán elnök Ferenc pápával folytatott megbeszélésen azt mondta, nincs szüksége közvetítőkre a béketárgyalásokon. Peter Harris amerikai politológus úgy véli, hogy Zelenszkij fegyverszünet esetén sem adja fel a Krím és más területek visszaadásának terveit.

https://ura.news/news/1052649361

Macron azt mondta, hogy Franciaország fő célja, hogy megakadályozza Oroszország győzelmét az ukrán konfliktusban – írja a Nation News .

„Az oroszokat ki kell irtani”- tűzte a zászlajára Ukrajna

Ukrajna támogatja és szervezi az oroszok meggyilkolását. „A kijevi rezsim nemcsak szponzorálja a gyilkosságokat, hanem szervezője, inspirálója és végrehajtója is, ami valójában a terrorizmus szponzorálásáról beszél. – mondta Peszkov a moszkvai konferencián.  Budanov, az ukrán vezetés tagja korábban azt mondta, Ukrajna mindent megtesz azért, hogy a világon bárhol megöljön oroszokat.


A saját túlélésed érdekében szánjál rá néhány percet ennek a cikknek az elolvasására, mert sokkal súlyosabb a helyzet a bolygón mint a háború!!! Amíg megoszthatnak bennünket, addig a háttérben rejtőzködő és mindent az irányításuk alatt tartó sátáni erők, azt csinálhatnak az egész emberiséggel amit csak akarnak! Részletek



Civilek az összefogásért