Header Ads Widget

Szokatlan jelenetek zajlottak le vasárnap a Sándor-palotánál, miközben a tiltakozó tanárok és diákok közé érkezett Novák Katalin köztársasági elnök.



Szokatlan jelenetek zajlottak le vasárnap a Sándor-palotánál, miután a státusztörvény ellen tiltakozó tanárok és diákok a köztársasági elnöki hivatal nyílt napját kihasználva akartak az épületen belül tiltakozni – adta hírül a Telex.

Csakhogy miközben sorban álltak, hogy bejussanak az épületbe, megjelent Novák Katalin köztársasági elnök, hogy beszélgessen velük.

A meglepett tiltakozók és Novák Katalin között egy az elmúlt hetek eseményeihez cseppet sem hasonlító párbeszéd kezdődött, amelyben az államfő kérdésére a tanárok elmondták mi a problémájuk a státustörvénnyel és általában az oktatás jelenlegi helyzetével.

Meglepő módon még a legutóbb a tiltakozókat hergelő Pankotai Lili is inkább egy kérdést tett fel. A tiltakozók egy része szerint ugyanakkor a pedagógus-életpályamodell egy „hatalmas kamu”, és nem az a megoldás, hogy a köztársasági elnök kijön a Sándor-palota elé és „leereszkedik” hozzájuk. Ezt az észrevételt Novák Katalin sértőnek nevezte, hiszen mint mondta, éppen azért jött ki az utcára, hogy meghallgassa a véleményüket.

Novák Katalin elmondta:

teljesen egyetért azzal a kritikával, hogy alacsony a tanárok bére, és ezt meg kellene emelni, függetlenül az uniós forrásoktól.

A tiltakozók azt is kérték a köztársasági elnöktől, hogy ne írja alá a törvényt, de az államfő közölte, hogy nyilván ilyen ígéretet nem tehet.

Az esetről készült videó: 


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 



Ez az egész tüntikézés, felforgatás, és tanárok körüli cirkusz, ami zajlik Magyarországon, ez nem a valós problémák felszámolásáról szól, hanem az emberek brutális átveréséről!! 

A külföldről finanszírozott, globalista, balliberális tüntetést szervezők, a legnagyobb kiszolgálói annak a globális pénzhatalmi elitnek, akik éppen az emberiség megnyomorításán fáradoznak, akiknek céljuk, a migrációs pusztítás, a nemzetállamok felszámolása, a családok szétverése, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.

Mindenütt ott vannak ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek. Részletek