Header Ads Widget

Megpróbálnak belerángatni minket a harmadik világháborúba, aminek csak egy módja lehet: a nukleáris megsemmisítés, a szeretteink szenvedése és halála.



A háborús gyújtogatók megpróbálnak belerángatni minket a harmadik világháborúba, aminek csak egy módja lehet: a nukleáris megsemmisítés, valamint minden szeretteink szenvedése és halála. Zelensky, Biden, NATO, kongresszusi és média neokonok őrültek. És őrültek vagyunk, ha passzívan megengedjük nekik, hogy úgy vigyenek minket ebbe a holokausztba, mint a vágójuhokat. Reményt találunk abban, hogy az amerikaiak túlnyomó többsége épelméjű, de a józan ész nem elég. Bátorságra is szükségünk van. A bátorság, hogy szembeszálljon a hatalmas háborús szítókkal, és egyöntetűen kijelentse: „Nem! nem engedjük, hogy tönkretegye családjainkat, közösségeinket, környezetünket, országunkat és világunkat!”


https://vk.com/video644727407_456240585



Ez vár ránk ha nem ébredünk!!! 

A saját túlélésed érdekében szánjál rá néhány percet ennek a videónak a meghallgatására! Senki nem beszél a problémák valós okairól és okozóiról, olyan sátáni banda dönthet az életünkről, a jövőnkről, akik a hazugságra, a gyilkolásra lettek teremtve, akiket nem választott meg soha senki.

https://vk.com/video644727407_456240572