Header Ads Widget

Rákot okozó vírust észleltek a Pfizer injekcióban‼️ Murakami, a Tokiói Egyetem japán professzora aggodalmát fejezte ki a Simian Virus riasztó felfedezése miatt.



Murakami, a Tokiói Egyetem japán professzora aggodalmát fejezte ki a Simian Virus 40 (SV40) promótereinek riasztó felfedezése miatt a Pfizer dózisaiban, amelyek összefüggésbe hozhatók az emberi rák kialakulásával.

"A Pfizer vakcinával megdöbbentő probléma van. Csodálatos felfedezést tettem. Ez az ábra a Pfizer vakcinaszekvenciájának kinagyított képe. Amint láthatja, a Pfizer vakcinaszekvenciája az SV40 szekvencia egy részét tartalmazza. Ez a szekvencia durván szólva promóterként ismert, a promóter növeli a gén expresszióját. A probléma az, hogy a szekvenciát egy ismert rákkeltő vírus tartalmazza.

Felmerül a kérdés, hogy miért szerepel egy ilyen, egy rákvírusból származó szekvencia a Pfizer vakcinájában. Egyáltalán nincs szükség ilyen rákkeltő vírusszekvenciára a vakcinában. Ez a szekvencia teljesen szükségtelen az mRNS-vakcina előállításához. Probléma, hogy egy ilyen sorrend rögzítve van a vakcinában. De nem ez az egyetlen probléma. Ha ilyen szekvencia jelen van a DNS-ben, a DNS könnyen vándorolhat a sejtmagba.

Tehát ez azt jelenti, hogy a DNS könnyen bejuthat a genomba. Ez egy nagyon komoly probléma. Fontos a sorozat eltávolítása. A Pfizer azonban a szekvencia eltávolítása nélkül elkészítette a vakcinát. Ez felháborítóan rosszindulatú. Az ilyen típusú promoterszekvencia teljesen szükségtelen az mRNS-vakcina előállításához. Az SV40 valóban a rákvírusok promótere."


https://vk.com/video644727407_456240584