Header Ads Widget

COVID-fasizmus: a felelősöket nem vonják felelősségre, az ártatlanok ellen büntetőperek zajlanak.



A Big Pharma évtizedek óta tartó háborújának legújabb állomása a generikus, szabadalmi oltalom alatt nem álló, újrahasznosított, biztonságos és hatékony gyógyszerek ellen - NaturalNews.com

A Big Pharma vasmarokkal ellenőrzi a nagy hatású orvosi folyóiratokat

A Pharma teljes ellenőrzést szerzett az orvosok, a gyógyszerészek, a kórházak, a szabályozó hatóságok és a mainstream média felett.

Dr. Kory allopátiában képzett orvos volt, akit intenzív ellátásban és tüdőbetegségekben képeztek ki. Most Dr. Kory magánpraxisát a Long-COVID és a vakcinaipari szindrómákra összpontosítja. Azt mondta, hogy az orvosokba "beléjük nevelik", hogy arrogánsak legyenek, és azt gondolják, hogy allopátiás módszereik a "tudományok csúcsán" és a bizonyítékokon alapuló orvoslásban vannak, ami ma már nem bizonyítékokon alapul, hanem szinte szigorúan profitorientált, és mérhetetlen emberi vérontás árán.

A Big Pharma ma már az "elégtelen bizonyíték" kifejezést használja minden gyógyszer, gyógynövény, természetes gyógymód és szabadalmon kívüli gyógyszer lejáratására, miközben saját termékeik és vakcináik esetében csalárd kutatásokat használnak. Ez megdöbbentő.

Az oltás utáni sérülés szindróma jelentős jelenséggé vált, köszönhetően a COVID-19 tüskefehérje prion injekcióknak, amelyek eltömítik az érrendszert, behatolnak a tisztítószervekbe, tönkreteszik a petefészkeket, megfertőzik az agyat és spontán abortuszokat okoznak. Az oltás utáni sérülés szindróma három leggyakoribb tünete a súlyos, csillapíthatatlan fáradtság, a megerőltetés utáni rossz közérzet és az agyköd (megismerési zavar, a feladatok feldolgozásának, a koncentráció hiánya és a memóriazavarok). A legtöbb embernél mindhárom tünet jelentkezik. A neurológiai problémák (pusztulás) a leggyakoribbak és legjelentősebbek. The WAR on IVERMECTIN: Just the latest in Big Pharma’s decades-long war on generic, off-patent, repurposed drugs that are safe and effective – NaturalNews.com


A Covid-fasizmus, amelynek része a covidos betegeket, sőt, az oltássérülteket is sikeresen meggyógyító ivermektin TILTÁSA, nem most kezdődött.

Dr. David Martin előadást tartott erről 2023 májusában az EU parlamentjében, a nemzetközi Covid-csúcstalálkozón:



Röviden:

A koronavírust először 1965-ben izolálták, és fertőző kórokozóként felhasználhatónak találták „emberek állapotának módosítására”. A koronavírus náthát, influenzát okozhat. 1966-ban már transzatlanti biológiai kísérleteket folytattak vele, „emberi manipuláció” céllal. 1967-ben végeztek először kísérleteket embereken, módosított koronavírus-beoltással. Ezzel megsértették a biológiai és vegyi-fegyverekről szóló nemzetközi egyezményt. 1976-77-ben sertéseken és kutyákon kezdték kikísérletezni, hogyan módosíthatják a koronavírust. 1990-ben a kutya- és sertéstenyésztőknek okozott gondot, hogy a koronavírus a gyomor- és bélrendszert támadta meg, - és ez lett az alapja a Pfizer koronavírus elleni tüskefehérje vakcinájának. 

A Pfizer a világ minden kormányának minden kamaráját megvette, hogy ezt rendeljék meg. De már 1990-ben rájöttek, és 2018-ig minden vizsgálat azt mutatta ki, hogy hogy a Pfizer-vakcina nem működik! A koronavírus túl gyorsan változik, az oltás hatástalan. 2002-ben egy USA-beli egyetem szabadalmazásra nyújtotta be a Fauci által finanszírozott kutatása eredményét: a koronavírus fertőző replikációhibás klónját. Rá egy évre előállították a SARS 1.0-t, amely nem természetes vírus, és ténylegesen megtámadja az embert. 2003-ban a CDC nyújtotta be szabadalmazásra az emberektől izolált koronavírust, amivel megsértette a biológiai és vegyi fegyverekről szóló egyezményeket és USA-törvényt. Ez tehát bűncselekmény. Ezért az USA Szabadalmi Hivatala kétszer is visszautasította, - mire a CDC megvesztegette, így lett végül 2007-ben bejegyzett szabadalom a SARS koronavírus.

Aztán kiderült, hogy a PCR-t fogják koronavírus-tesztelésre használni, - ami valójában bioterror-veszélyt jelentett az európai országokban. 2002-03-ban z EU szponzorált bizonyos eseményeket (KSM: talán „járványkezelő” szimulációkat?) Brüsszelben és Európa-szerte. 2005-ben ezt a kórokozót kifejezetten bioterrorizmus és biofegyver-platform technológiaként jelölték meg, és így írták le. 2005-től pedig tulajdonképpen egy biológiai hadviselést elősegítő szer volt.

Biológiai hadviselés: nem közegészségügy, nem gyógyszer, - hanem fegyver, amely az emberiség kiirtására szolgál. Fauci több, mint 10 milliárd dollárt juttatott a „fekete műveletekre”. 2005 óta tart a „funkciónyereség-moratórium…

Az Észak-Karolinai Chapel Hill Egyetem biológiai fegyverekkel foglalkozó laboratóriuma mentességet kapott a funkciónyerési moratórium alól, hogy 2016-ra megjelenhessen a folyóiratban a cikk, amely szerint a SARS Coronavírus 2016-ban emberi megjelenés előtt áll. 2017-18-ban bekerült a köznyelvbe, hogy véletlenül vagy szándékosan: légúti kórokozó szabadul el.


„Megkaptuk a SARS Cov-2-t.”


„2019 áprilisában pedig négy alkalommal, hét hónappal az első számú beteg diagnózisa előtt a Moderna négy szabadalmi bejelentését módosították úgy, hogy a légúti kórokozó véletlen vagy szándékos kibocsátása kifejezés szerepeljen az oltás indoklásaként olyan dolog ellen, amely nem létezik. Előre megfontoltan, 2019 szeptemberében értesült a világ arról, hogy baleset lesz, vagy szándékosan bocsátanak ki légúti kórokozót, hogy 2020 szeptemberére világszerte elfogadják az „univerzális vakcinát”.

„Amíg a fertőző betegségek járványa nagyon is fenyeget, de nem éri el a vészküszöböt, ezt gyakran figyelmen kívül hagyják, hogy a járvány után is fenntartsák a finanszírozási bázist.” El kell hitetni az emberekkel, hogy influenza vagy koronavírus-járvány ellen vakcinára van szükség.

A kulcsfontosságú a média, a gazdaság majd követi. A felhajtást kell kihasználnunk, a befektetőket érdekelni fogja a nyereséges üzlet. Mindez előre megfontolt, belföldi terrorizmus volt,  amely az Országos Tudományos Akadémián 2015-ben hangzott el. Ez egy biológiai és kémiai hadviselés, amelyet az emberi faj ellen követtek el, és írásban elismerték, hogy ez pénzügyi rablás és pénzügyi csalás volt.

A tudományt korlátok közé szorították, amikor csak olyan vizsgálatokat lehetett végezni, amelyeket a CDC, az FDA, az NIH és megfelelő szervezeteik szabadalmi oltalma alatt engedélyeztek serte a világon. Nem volt független, pénzügyileg nem érdekelt független vizsgálóbizottság, amely a koronavírussal foglalkozott volna.

Az erkölcsöt „felfüggesztették” az orvosi eljárások alatt. Többé nem fordíthatjuk magunk ellen a természetet! Többé ne szabjon határokat a tudománynak az üzleti vállalkozás, és vállaljon teljes felelősséget azért, ha terméke sérülést vagy halált okoz!


Dr. David E. Martin


KSM: Csak néhány adat ehhez:

„Eddig 766 millió Covid-19-fertőzöttet regisztráltak világszerte, több mint 7 millióan haltak meg (mert NEM ENGEDTÉK ŐKET MEGGYÓGYULNI: – a WHO GYILKOS protokollt írt elő, és az ivermektint is tiltja!), az oltás miatti halálozást nem számítva. Ez a legnagyobb emberiség elleni bűncselekmény, amelyet az Egyesült Államok kormánya követett el.” És az őket kritika nélkül kiszolgáló kormányok, és a nekik kiszolgáltatott helyzetű többiek…