Header Ads Widget

Vajon hányan gondolkodtak el azon, hogy miért reagál minden vezető a világunkat alakító sorskérdésekben ugyanúgy, és miért hajtja végre ugyanazt a parancsot?


Vajon az országok vezetői miért hangoztatnak egyforma propaganda szövegeket, és miért használják ugyanazokat a kulcs szavakat és szlogeneket? Vajon miért olvas minden televíziós híradó ugyanabból a forgatókönyvből? Mindez azért történik, mert van egy központi globális háttérhatalom! 

Vagyis az országok vezetői összejönnek és összehangolják azt, amire a globális pénzhatalom megbízza őket, ami nem publikus, és ami soha nem az emberek érdekeit szolgálja. Mivel összejönnek és megbeszélik, hogy hogyan nyomorítsák meg az emberek életét, ezt meg úgy hívják, hogy összeesküvés az emberiség ellen!! Ebben a demokráciának hazudott színjátékban, a kormányok csupán bábok, kiszolgálók, akik zsarolhatók, megfélemlíthetők, mert eladták a lelküket. Így sikerül működtetni azt az áldemokráciát amiben élünk, így irányíthat a globális pénzhatalmi elit, akiket nem választott meg soha senki, és így tudták bevezetni bolygószinten egyszerre, a korlátozásokat, a zsarolásokat, a vírus és oltás őrületet, aminek még közel sincs vége. A halálesetekről nem is beszélve!! Ehhez a pusztításhoz asszisztált szinte minden kormány a bolygón.

Azok a politikusok, akik ellenállnak a pénzhatalmi elitnek, azokat a globális médiájukkal megpróbálják tönkretenni, lejáratni és eltűntetni a hatalomból. A globális pénzhatalmi elit emberei mindenütt ott vannak, a politikai, gazdasági, vallási, és oktatási területeken egyaránt, ők a globalista hazaárulók, akik belülről verik szét a nemzetállamokat, akik önként és dalolva, mindenféle ellenállás nélkül, abszolút kiszolgálói a globális pénzhatalomnak.

Tehát, politikusaink és az őket kiszolgáló médiák, hazudnak a nap 24 órájában! Magyarország tekintetében, különösen fontos, hogy hazudjanak történelmi és vallási szinten egyaránt, mert ez az egész emberiséget érinti, rendkívül veszélyes a háttérhatalom számára, és ha kiderülne az igazság, ez világnégyzeteket döntene megGlobális szinten hazudnak a klímaváltozásról, hazudnak a vírusról, hazudnak a háború és a migráció valódi céljairól, és mindezt teszik azért, mert egy olyan sátáni háttérhatalom markában vannak, akiknek ez az érdeke, akiknek a kezükben van minden hatalom, akik minden létező emberiséget negatívan érintő problémák okozói a bolygón, mert a hazugságra, a gyilkolásra és a pusztításra lettek teremtve.

János 8:44 "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." 

Ma ezt a hazugságáradatot, gyilkolást és a pusztítást láthatjuk bolygószinten, az élet minden területén!! Ehhez asszisztál minden kormány és minden vallási vezető, és ezzel egy olyan sátáni háttérhatalmat szolgálnak, ami az emberiség és bolygónk pusztulásához fog vezetni!! Ők soha nem az emberiség érdekeit fogják szolgálni, és nincs szükségük 8 milliárd emberre, amit nem is titkolnak!!

Tehát ha nem ébredünk és tovább hagyjuk magunkat becsapni, a kormányok és az őket kiszolgáló média propagandák által, akkor ennek az emberiségnek az évei megvannak számlálva, és ugyanoda jutunk, ahová az előző hat emberiség. Ennek az emberiségnek az ideje lejárt és határidőt kapott!! Részletek



Civilek az összefogásért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!