Header Ads Widget

Kiderült, miért akarnak minket is génmódosítani a globalisták: a Nagy Blöff és a Noé Bárkája project.


A globalisták csak nagyban gondolkodnak: nagy tér, sok ember, nagy profit!

Jeff Bezos, az Amazon tulajdonosa a Blue Origin segítségével a még nagyobb profitért akarja kolonizálni a Naprendszert. Egy tavaly decemberben adott interjú során Jeff Bezos biztosított minket affelől, hogy nagyon szívesen látna egy billió embert a Naprendszerben. Ennek érdekében „óriási űrállomásokat” szeretne fejleszteni, hogy az emberek elhagyhassák a Földet és benépesítsék az egész naprendszert.

Hozzátette, van hozzá egy terve is, amely az új űrturisztikai cégén, a Blue Originen alapul.

Milyen szerencse az emberiségnek, hogy a milliárdosok soha nem szűkölködnek a megmentését célzó ötletekben!

Míg egyesek számára ez csak egy disztópikus forgatókönyv, de neki nem az. Az emberiség tovább szaporodhat, mert megmentené a Földet, amelynek „feláldoztuk az érintetlen szépség egy részét, mindazokért az előnyökért, amelyeket a fejlett társadalom most biztosít nekünk. Bezos szerint „mindkettőt megkaphatjuk, de ehhez az űrbe kell mennünk”. Menjen az emberiség az űrbe, keresse meg ehhez az erőforrásokat a Holdon vagy az aszteroidákon, és térjen vissza a Földre nyaralni.

„Egy ekkora civilizációt könnyen el tudnánk támogatni a Naprendszer összes erőforrásával” – magyarázza ebben a videóban:

Mindez pontosan az a projekt, amelyet a 2000-ben létrehozott Blue Origin nevű cégének köszönhet: A Blue Origint Jeff Bezos alapította azzal a céllal, hogy a jövőben emberek milliói élhessenek és dolgozhassanak az űrben a Föld javát szolgálva ezzel. Kijelentette, hogy „  ez a bolygó valóban rendkívüli  ”, és nekünk „  vigyáznunk kell rá  ” … ezért szerinte nem maradhatunk itt!  

 Őrültség, de nem vicc!

Amint arról az  Usbek Rica  beszámolt , 2023 októberében a Blue Origin bejelentette a Blue Ring, egy többcélú űrplatform projekt elindítását.

Az arányérzékéről amúgy is kevéssé híres Bezos a  Lex Fridman podcastjában   részletesen kifejtette az emberiség jövőjéről alkotott elképzelését. A több mint két órán át tartó megbeszélés során Jeff Bezos elárulta, hogy „trillió emberi lényt szeretne  látni a Naprendszerben ” az „ óriás űrállomások ”  fedélzetén. 

„Először is azért, mert a nagyobb tér élvezete lehetővé tenné az emberi fajok megszaporodását, és így profitálhatunk „ ezer Mozart és ezer Einstein ” létezéséből . És mindenekelőtt azért, mert az űr akkor „  tele lesz élettel, intelligenciával és energiával  ” – lelkendezett az amerikai milliárdos, aki 2021-ben hajtotta végre első – körülbelül tíz perces – űrrepülését a Blue Origin fedélzetén.

Egy olyan forgatókönyv, amely nemcsak kívánatos az ő szemében, hanem hiteles is… sőt szükséges is. „  Egy ekkora civilizációt könnyen el tudnánk tartani a Naprendszer összes erőforrásával  ” – mondta Jeff Bezos az interjú során, hozzátéve, hogy „  bolygónk felszíne ehhez túlságosan korlátozott.  » Leszármazottaink ezután alapanyagokat szerezhetnek be a Holdról és az aszteroidaövekből, hogy óriási kolóniákat építsenek, mint ahogyan azt Gerard K. O'Neill, az SF szerzője az Űrvárosok ( 1977) című regényében elképzelte. 

Távoli és káprázatos utópia? Kétségtelen, de úgy tűnik, a Blue Origin alapítója elhiszi. Mindenesetre már aktívan dolgozik rajta – és az üzleti lehetőségek szaftosnak tűnnek. Az emberi űrrepülés mellett a vállalat tavaly októberben bejelentette a Blue Ring nevű, többcélú űrplatform projekt elindítását, amely különféle logisztikai, teherszállítási és kommunikációs küldetésekre irányul. Egy kis lépés tovább az űrbe Jeff Bezos számára, aki 2021-ben az MSNBC hírcsatornán kijelentette , hogy „  el kell vinnünk a Földről az összes nehézipart, az összes szennyező ipart, és ki kell költöztetni az űrbe . » Az hogy magát az emberiség megmentőjének tartja, enyhén szólva is kétséges egy olyan ember esetében, akinek a cége 2022-ben több mint 14 millió dollárt költött az egyesült államokbeli szakszervezeti mozgalom ellen , és amelyen belül rendszeresen kiemelik a dolgozók rossz munkakörülményeit.

Az USA mellett Oroszország, Kína sem mondott le az űrprogramokról, újrakezdik a Hold felderítését és űrhajót küldenének a Marsra is. Nemrég India is űrprogramot indított.

A NASA a Mars terraformálásának reményében olyan, különleges repülőgépet fejlesztett ki, ami képes a ritka légkörben repülni, hogy felderítse a felszín alatti befagyott vizeket. Az ügynökség a járművet „a jövő űrének átalakítását célzó innovációk fejlesztésére irányuló program” részeként finanszírozza.

A „nagy kirajzás” előtt azonban rá kell szoktatni az embereket a szintetikus élelmiszerekre, elhagyni a természetes táplálékokat: friss zöldség, gyümölcs, hús, tojás. A természetes, földi táplálékokhoz szokott emberek hamar megbetegednének, ha az űrhajókon ezekhez nem jutnának hozzá! A nagy élelmezési kísérlethez ezért nélkülözhetetlen a klímakamu, mert a gazdálkodást így lehet leállítani, elfogadottá tenni a GMO-kat, bevezetni az új technológiákat. A makacs húsevőkre is találtak megoldást: allergiássá tehetik őket a húsokra egy génmódosított rovar elterjesztésével!

Egy korábbi World Science Festival alatt tartott előadáson Dr. Matthew Liao, a New York-i Egyetem Globális Közegészségügyi Kollégiumának Bioetikai Központjának igazgatója bemutatta a WEF vízióját az emberek genetikai módosításáról, ami persze “ a bolygó megmentése érdekében” történne. A pszicopata eugenista előadásokat tart az „éghajlatváltozás kezelése humángenetikai eszközökkel” címmel, amiről könyvet is írt! Motiválni kell az embereket, de ha ez nem elég, akkor be kell vetni a „humán mérnöki munkát” is, ami kevésbé kockázatos, mit a geomérnökség! Mi kell még, ami jobban igazolná, hogy ezek a sátánisták nem emberként, hanem csak őrült kísérleteik tárgyaként tekintenek ránk? Mi az ő szemükben csak „emberi erőforrások”, „két lábon járó lények” vagyunk, akiken tömegkísérleteket lehet végrehajtani, hisz van hozzá alapanyag bőven!

Ők a nem emberi lények, akik egy szikrányit sem tisztelik az Élet semmilyen formáját, isteneknek képzelve magukat minden felett!

Az emberek túl sok húst esznek. És ha csökkentenék a húsfogyasztást, az valóban segítene a bolygón  - mondta Liao a konferencia résztvevőinek.

Van egy Lone Star Tick kullancs nevű rovar, amely ha megcsíp, allergiás lesz a húsra. Tehát ez az, amit tehetünk az emberekkel a genetikai mérnökök segítségével. . Valójában nagy világproblémákkal tudunk megbirkózni az emberi szervezet újra tervezésével - jelentette ki a nyíltan sátánista és emberellenes tervet a villamosszékre érett WEF-es kutató, amit ebben a videóban bizonyít:

Liao szerint: „Az emberi tervezés magában foglalja az emberek orvosbiológiai módosítását annak érdekében, hogy jobban tudjuk mérsékelni és alkalmazkodni tudjanak az éghajlatváltozás hatásaihoz. Azt hozom érvként, hogy az emberi tervezés potenciálisan hatékony eszközt kínál az éghajlatváltozás kezelésére, különösen akkor, ha a már ismertetett megoldások mellett hajtják végre.” – Az őrült azt is kifejti, hogy:” Valójában a vöröshús-fogyasztás kismértékű (21-24%-os) csökkentése is ugyanolyan kibocsátás-csökkenést eredményezne, mint az élelmiszer-termelés teljes lokalizációja, az, hogy nulla „élelmiszer- mérföld” – Majd megadja a megoldást: „A humánmérnökség segíthetne itt. Ahogy egyesek természetes intoleranciát mutatnak például a tejre vagy a rákfélékre, úgy mi mesterségesen előidézhetjük a vörös hús enyhe intoleranciáját. Míg a húsintolerancia általában nem gyakori, ez elvileg az immunrendszer stimulálásával kiváltható a közönséges szarvasmarha-fehérjék ellen. 

Az immunrendszer ekkor felkészülten reagálna rájuk, és ez a hatás ettől kezdve a „környezetbarát” élelmiszerek fogyasztása indukálná a kellemetlen élményekkel. Még ha a hatása nem is tart egy életen át, a tanulási hatás valószínűleg hosszú ideig fennmarad.” - Attól sem riadnak vissza, hogy a kiváltott allergia halálos is lehet, ez csak a járulékos, ámde hasznos veszteség, akár az mRNS vakcinák esetében, amiket egyáltalán nem a koronavírus megfékezésére adagoltak az emberekbe, hanem egy nagy genetikai kísérlet részeként! Liao nem is titkolja a veszélyeket: „ A Lone Star kullancsok harapása allergiássá teheti az embereket a vörös húsra. A Lone Star kullancsok alfa-gal nevű cukrot hordoznak, amely szintén megtalálható a vörös húsban, de az emberekben nem. Általában a húsban található alfa-gal nem okoz problémát az embereknek. De amikor egy Lone Star kullancs megharap egy embert, az alfa-gal-t juttat a véráramba. Ennek eredményeként a személy teste antitesteket termel a cukor ellen. Amikor egy személy legközelebb vörös húst eszik, ez allergiás reakciót vált ki, amely lehet enyhe vagy súlyos.” – Anafilaxiás sokk, vagy citokinvihar, pont ahogy a vakcinák esetében is! Az újabb mesterterv kiagyalója normális esetben a pszichiátrián kötne ki, ma mégis ők a „tudósok”, és minket zárnak be, ha cáfolni merjük őket! Az őrület részletei csak erős idegzetűeknek itt olvashatók el.

Így már meg is van a hiányzó láncszem ahhoz, hogy végre mindenki megértse, az ilyen elmebeteg lények rémálmai adták az alapot a „koronavírus járványhoz”, a „klímavédelmi” szabályozásokhoz, köztük a mezőgazdaság és állattenyésztés csökkentéséhez és a rovarfehérjék, és műhúsok, szintetikus „ennivalók” belénk táplálásához! A rovarok kis helyen is tenyészthetők és könnyen feldolgozhatók, a fehérje helyettesíti a húst! Az első űrnemzedék az első Noé Bárkáján GMO-s űrsalátákat, műhúst, és kukacturmixot fog enni, a maradékot megetetik az „űrhalakkal”, amiket erre a célra génmódosítanak.

Ezért lázadtak fel a gazdák és minden épelméjű ember az EU-ban, de ezért folyt a csapból évek óta a hús és tojásellenes propaganda is: éljen a növényevés, együnk szintetikus ételeket! Minél károsabb és egészségtelenebb, annál jobb! Az életben maradt, sikeresen génmódosított és átszoktatott maradék már indulhat is az űrbe!

Hogy ez mennyire nem csak egy rossz vicc, és milyen komolyan gondolják, amit kitalálnak ellenünk,- itt a bizonyíték az antihús kullancs létezésére tavaly szeptemberről:

Nebraskai rémálom: Új kullancs csípett meg minket, és allergiássá tett minket… a vörös húsra. „Idén nyárig az alfa-gal szindróma (AGS) viszonylag homályos betegség volt, amelyet tudósok, kutatók és néhány orvos ismertek.  Július végén a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bejelentette, hogy egy ötéves tanulmány megállapította, hogy 2010 óta 450 000 amerikai érintett lehet az AGS-ben – ez csaknem Lincoln, Columbus, Kearney és Grand Island populációit érinti. Ha a tesztelési trendek folytatódnak a magányos csillagkullancs földrajzi terjeszkedésével párhuzamosan, a kutatók írták, az AGS-esetek száma növekedni fog az Egyesült Államokban. A szindróma túlérzékenységet okoz egy cukormolekulával szemben, amely a legtöbb emlősben megtalálható a főemlősökön kívül. Az érintetteknek kerülniük kell a marha-, sertés-, bárány-, szarvas- és nyúlhúst – alapvetően minden emlős húst. A tapasztalatok változóak. 

Egyes emberek reakciói enyhék, mások életveszélyesek lehetnek. Nincs gyógymód, de az enyhe reakciók antihisztaminokkal kezelhetők…. „A magányos csillagkullancson és másokon végzett kutatások alapján egyes tudósok úgy vélik, hogy az éghajlatváltozás egyike azoknak a tényezőknek, amelyek a kullancsokat magasabb szélességi körökre és magasabb területekre tereli.” – Ismerve a globalisták terveit, és a tényt biolaborok létezéséről, a kullancsok a kutatások során „megalapozottan vélhetően” egy ideje már átestek egy kis genetikai módosításon!

Az így átszoktatott emberek alig egy emberöltő múlva már telepíthetők is a Holdra, Marsra, űrállomásokra, indulhatnak a gyarmatosító űrhajók, és máris a Star Trek, a Csillagok Háborúja, a Csillagkapu világában vagyunk!

Az eugenisták álma beteljesült?

A technológiák feljesztése nyomán az űripari vállalkozások már képesek lakható, mesterséges gravitációjú és teljesen önellátó űrállomások felépítésére. A teljesen zárt rendszereket saját O2 ellátással, növénytermesztéssel, állattenyésztéssel már kifejlesztették. A génmódosított növények állatok és ember alkalmassá tehető a nem földi körülmények közötti életre is, mint a gravitációs vagy légköri eltérések. Az emberi tulajdonságok feljavítása is a kirajzást szolgálhatja: a nagyobb izomtömeg, az életfolyamatok működése, az agyműködés mind javítható génszerkesztéssel, vagy nanotechnológiával, chipekkel, a szervek újranöveszthetők, a végtagok pótolhatók, a 3D nyomatókkal szinte bármi előállítható, az agy összeköthető egy szuperszámítógéppel. Kell ennél több egy hosszú űrutazáshoz és egy másik bolygó elfoglalásához?

Az őrült pszichopaták, akik már Isteneknek képzelik magukat, mint Musk, előbb megszabadítanák a Földet a fölöslegessé vált emberektől, a maradék egy részét génmódosítva felturbóznák és kitelepítenék innen. Aki marad, csak engedelmes rabszolgaként teheti meg, az elit szolgálatában. Most azok hivatkoznak a Föld szépségére és különlegességére, akik a profitszerzés érdekében felszaporították az emberiség létszámát és a Földet elszennyezték a gyáraikkal, mérgeikkel, hogy fenntarthassák a gazdaság folyamatos bővülését, a fogyasztói társadalmat létrehozva? Azok fogják ránk a természetes környezetünk károsítását, akik miatt ez megtörtént? Ők várnak tőlünk bűntudatot és önfeláldozást, miközben elárasztottak felesleges kacatokkal, szükségtelen eszközökkel, olyan termékekkel, amik nem tartósak, hamar elromlanak, a ruha szétszakad, a cipő szétesik, az autókat folyamatosan javítani kell. 

Hulladékhegyek állnak mindenhol, a műanyagok már a vérünkben is megjelentek, a források, patakok, folyók vize ihatatlan, a levegő a nagyvárosokban mérgező lett, a tengerekben pusztul az élővilág! Ha nem reklámok folynának a csapból ma is, ha nem akarnának nap mint nap rávenni minket hogy újabb kütyüket vacakokat és fölösleges dolgokat vegyünk meg,- akkor ez meg se történhetett volna. Az ipari forradalmat, a tömeggyártást nem mi akartuk, nem értünk történt, annak haszna korábban is, most is az elit kezében maradt.

A Nagy Blöff

Számukra a sok ember már fölösleges és kockázatos is lett, helyünket ezért átveszik a robotok, és az MI, hiszen a kevesebb ember jobban élhet, és könnyebben irányítható. A nagy tervek nagy profitot hoznak, de a kivitelezéshez előbb meg kell győzni az embereket egy nagy átveréssel, ami nem más, mint maga a Nagy Blöff! A nagyvállalati irányítás a kormányok, és a tömegek fölött a legkönnyebben az egész emberiséget érintő nagy katasztrófák rémisztő lehetőségével: a nagy pánikkeltéssel érhető el. A félelem egy atomháborútól, egy halálos járványtól, a rettegés az éghajlat megváltozásától engedelmessé tesz akkor is, ha az elkerülésük módja lemondással jár. Ez esetben a szabadságunkról és emberi jogainkról, cserébe a megmaradásunkért és utódaink életéért.

50 évvel ezelőtt a Guardian még egy közelgő jégkorszakról vizionált. Az Antarktisz jege nőtt. Igen ám, de az ipari szerkezetváltást véghezvinni az energiahordozók elhagyásával és az ezt finanszírozó földvédelmi zöldadókat nem lehet akkor kivetni, ha lehűlés várható, mert nincs mire ráfogni. Fogjuk hát rá a felmelegedést az emberiségre, és pánikoltassuk be őket minél jobban! A Föld éghajlatát kisebb mértékben a vulkanikus tevékenység is befolyásolja, ami hűti, a Nap tevékenységének fokozódása pedig melegíti. Ez okozza az egyes időszakok átlaghőmérsékletévek változását. A melegedés okára azonban rá lehet fogni az üvegház-gázokat, azok emelkedését pedig az emberiségre. A halálos járványok és felbukkanó új betegségek réme, az egészségünk megőrzésének vágya,- némi kényszerrel megerősítve- elfogadóvá tesz a génkezelési beavatkozások iránt, aminek tömeges tesztjéhez csak egy új koronavírus törzset kellett bedobni a köztudatba. Így már levezényelhető a nagy technológia váltás, és indokolható a „fenntartható fejlődés” és népességszabályozás.

Az új „Noé Bárkáját” indítanák el Schwab globalistaképzőjének a tanítványai

Az új narratíva már arra irányul, hogy a Földről menekíteni kell az emberiséget, - fektessünk hát milliárdokat a kitelepítésre. Az anyabolygó így megszabadul az ipartól, a fölösleges emberektől, és az elit nyaralóbolygójává válhat. Bezos egy szóval sem utal rá, hogy a Föld túlmelegedne és elpusztulna, az ő terve a „menekülési út” felmutatása, a reményé. A Föld megmenthető de ehhez vissza kell „zöldíteni” a bolygót, ám ez csak akkor lehetséges ha kevesebb ember él rajta. A földi élet csak a kiváltságosoké maradhat! A kapitalizmus továbbfejleszthető és importálható a Földről is, ha megvan hozzá a kellő mennyiségű rabszolga, és jól képzett hajcsáraik. Induljanak hát a „Noé bárkái”, mert ha nem, akkor se Föld se emberiség nem lesz tovább! Ehhez csak megfelelően kiképzett és a kormányokba beszivárgó, szakembereknek álcázott, ám a vállalatoknak elkötelezett politikusok kellenek, akiket a demokratikus választások segítségével könnyen a kormányok élére lehet juttatni.

Claus Schwab, a WTF megalakítója évtizedek óta képezi ki egy belső iskolarendszeren keresztül ezeket a „fiatal globalistákat”, akik közé tartozik Merkel, Putyin, Macron, de Musk, Zuckerberg, Jack Ma is. K Schwab 2004-ben indította a Young Global Leaders programot, amelyre „nagyon büszke” , mert általa „ beszivárog ” a világ kormányaiba, így valójában kiválaszthatja a holnap vezetőit.

A WEF egy 1974 óta létező lobbiszervezet, amin belül Schwab összehozza a megfelelő embereket, akik képesek változásokat előidézni a világban, természetesen az őrült globalista iránymutatásai szerint. A „fiatal vezetőket” pályázati úton választják ki, majd 6 éves képzést kapnak. Nevük nem titkos, az iskola honlapja nyilvános. A pályázóknak „jó hírnévvel” kell rendelkezniük , és magas beosztással, vagy felelősségi körrel kell rendelkezniük. Jöhetnek a magánszektortól, a startupoktól, a civil társadalomtól érkezők lehetnek elnökök, igazgatótanácsi elnökök vagy igazgatók. A közszféra jelöltjeinek kormányfőknek, minisztereknek, parlamenti képviselőknek vagy akár polgármestereknek kell lenniük. 2007 óta a résztvevők a Davosi fórumra is meghívást kapnak. A 2023-as évfolyamon számos jelenlegi politikai vezető szerepel a névsorban, mint például Daniel Arrigg Koh, a Fehér Ház kabinetjének helyettes államtitkára vagy Benjamina Karic, Szarajevó polgármestere. További résztvevők olyan nemzetközi cégek felsővezetői, mint a Siemens vagy a Meridian vagy akár a BlackRock.

Ezek az emberek csak nagyban képesek gondolkodni, világunkat, és az abban zajló folyamatokat egy egységes egészként kezelik, melynek irányítására képezik ki őket. A Schwab féle szabadkőművesek elitképzése vette át a helyét a korábbi vezetőknek, akik származásuk vagy érdemeik szerint voltak régen királyok, fejedelmek, császárok, vagy szultánok, emírek.

Ha az emberiség kirajzása megvalósul, a mostani 8 milliárd helyett trilliárdok termelnék a hasznot és tennék még gazdagabbá a Földet maguknak kisajátító elitet, akik már most egy galaktikus Birodalomról álmodnak. Ismerve a történelmet, és látva, mi történik Palesztinában, kétség nem lehet affelől, hogyan gyarmatosítanának az emberinél alacsonyabb intelligenciájú és fejlettségű lényeket. Az ember és az MI összekapcsolásával a bibliai teremtő istenek szintjére jutnának el, leigázva távoli bolygókat, „saját képükre” emberi hibridekké alakítva az ottaniakat.

A közelmúltban megjelent RAND jelentés szerint a genomikus feljavítás: „ az a folyamat, amelynek során a hozzáférhető genomikai információkat vagy kezeléseket izolálják és felhasználják az emberi test vagy a környezet egy tulajdonságának megváltoztatására, a reziliencia / rugalmas ellenállás egyéni vagy társadalmi léptékű növelése érdekében . ”

Amiről eddig azt hittük, hogy fikció, és scifi,-mostanra a hétköznapjaink valóságává vált?

/ G.Ági /

Forrás:

A globalisták embermódosító és klímabefolyásoló tervei, technológiái, és ezek következményei.

Űrsaláta, műhús és űrhalak biztosítják az energiaszükségletet a jövő űrhajóin!-írja egy üzleti oldal.

https://usbeketrica.com/fr/article/des-stations-geantes-flottant-dans-le-systeme-solaire-le-plan-delirant-de-jeff-bezos-pour-le-futur-de-l-humanite

https://www.francesoir.fr/politique-monde/les-young-global-leader-l-organisation-du-wef-pour-infiltrer-les-gouvernements

https://www.francesoir.fr/societe-science-tech/jeff-bezos-veut-coloniser-le-systeme-solaire-avec-blue-origin

https://www.francesoir.fr/politique-monde/apres-avoir-accede-au-pouvoir-avant-40-ans-ces-young-global-leaders-sont-plus

https://www.francesoir.fr/societe-environnement/l-age-de-glace

https://www.express.co.uk/news/science/1859740/mars-terraforming-solar-plane-water-nasa


Kapcsolódó: Hossó Andrea-Háborúk és járványok: a diktatúra kiépítésének kegyetlen eszközei?