Header Ads Widget

Színjátékot folytat a kormány, miközben valójában a globalistákkal együtt szavaz a NATO-bővítés kérdésében, ezzel egy újabb lépést tettek a harmadik világháború felé.



Színjátékot folytat a kormány, miközben valójában a globalistákkal nem mennek szembe, a lényeges kérdésekben rendre együtt szavaz a Fidesz Gyurcsányékkal, ahogy most is a NATO-bővítés, a háború kiszélesítése ügyében nagykoalíciós egyetértésben vannak, egyedül a Mi Hazánk támogatta végül a vétót a harmadik világháború felé tett újabb lépés helyett – világított rá napirend előtti felszólalásában Novák Előd, hozzátéve: így nem csoda, hogy a NATO-főtitkár a minap azt mondta, Ukrajna NATO-tagsága már nem kérdés, ahogy Finnország és most Svédország esetében is beadta a derekát a magyar kormány.

Hasonlóképp nem kérdés Ukrajna EU-tagsága és a nekik fizetendő 50 milliárd euró, ezt Orbán Viktor is támogatta, most már olyan "kávézgatós" távolmaradása sem volt a szavazástól, mint Ukrajna EU-csatlakoztatásának megindítása ügyében. Ukrajna korrupt vezetése pedig örül az újabb ellopható milliárdoknak.



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Egy korrupt, fajgyűlölő, nem NATO, nem EU tagállamért képesek kirobbantani a harmadik világháborút, ami jól mutatja, hogy semmi nem az ukrán emberekért történik, hanem a globális pénzhatalmi elitért, akik felvásárolták Ukrajnát, és most szeretnék menteni a zsákmányt, akár az európai emberek élete árán is. Ha a globális pénzhatalmi elit nem vásárolta volna fel Ukrajnát, akkor most 1 fillér támogatást sem kapna Ukrajna, nem hogy még fegyvert és katonákat. A kérdés csupán az, hogy hány tagállam katonái szeretnének célpontok lenni és meghalni azért a globális pénzhatalmi elitért, akik lerabolták és eladósították az egész emberiséget?


Miért és kik hozták létre a háborút Ukrajnában?! Csak 18 éven felülieknek!

https://vk.com/video644727407_456239420


A hazug politikusaink és az őket kiszolgáló médiák, a mai napig úgy állítják be az orosz-ukrán konfliktust, minthogyha azzal kezdődött volna ez az egész háború, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát!! 

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS! Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor az oroszok felléptek az ukrán náci rezsim ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra.

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását és az egypólusú világrendszer létrehozását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! Ez az USA és az EU jelenlegi vezetésének programja, aminek Oroszország még útban van! Ehhez asszisztál az összes globalista hazaáruló  politikus, akik nem a saját népüket, hanem a globális pénzhatalmi elitet szolgálják és céljuk belerángatni az EU tagországokat egy olyan háborúba, amihez semmi közünk. Azok a politikusok, akik ellenállnak ennek a sátáni tervnek, azokat megpróbálják, lejáratni, tönkretenni.



Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!