Header Ads Widget

Magyar Péternek kulcsszerepet szánnak a baloldalon - Vele akarják beizzítani az újragondolt Márki-Zay tervet.



Mostanra teljesen egyértelművé vált: Magyar Péternek kulcsszerepet szánnak a baloldalon. Vele akarják beizzítani az újragondolt Márki-Zay tervet. Erre lehet következtetni az őt körbevevő médiahype-ból, és a Spinoza-ház látogatásból. Csakhogy egy dolog hibádzik: a júniusi választásokra kellene egy párt, aminek a segítségével fel tudják emelni. Vajon melyik baloldali alakulatba léptetik be Magyart? Bence végigveszi a legvalószínűbb opciókat, és elmondja, szerinte hol fog kikötni a legújabb baloldali reménység.



A lényeg, hogy Magyar Péter féle megmozdulásokat, a nemzeti érzelmű emberek megtévesztésére, a nemzetellenes oldal szervezi az egész balliberális média támogatásával!

Magyar Péter a HVG-ben jelentkezett be a Soros-dollárokra - Azzal dicsekszik, mennyien akarják támogatni őt és újdonsült mozgalmát. Azért választotta az egyesület formát, mert arra nem vonatkozik a szabály, hogy nem fogadhat el céges vagy külföldi támogatást - írja a MAGYAR NEMZET

Magyar Péter pontosan tudja, hogy azok a balliberális médiák és megmondó emberek, akik éppen tolják a szekerét, kivétel nélkül mind külföldről vannak finanszírozva, idegen érdekeket szolgálnak, és ezek mögött, az alapítványokon és bankokon keresztül, a Soros, Rockefeller és Rotschild birodalom áll, akik eladósították az egész emberiséget, akik a fedezetlen pénzükkel irányítják a politikai, gazdasági, oktatási, kulturális, és vallási rendszereket a bolygón, akiknek köszönhető, a vírus és oltás őrület, a korlátozások bolygószinten, a migrációs pusztítás, a háborúk, akiknek céljuk, hogy a saját embereiket helyezzék pozíciókba, akár egy puccskormány felállításával is. Lásd Ukrajnát!

Épelméjű és hazáját szerető ember, ezek mellett nem tüntet és nem támogat!! Ez alól kivételt jelentenek, azok a köztünk élő honfitársaink, akik a nemzetgyűlölettől vezérelve, mindent és mindenkit támogatnak, amivel kárt okozhatnak az országnak.

Azt nem gondolhatja senki komolyan, hogy egy nemzetek fölött álló pszichopata társaság, akikben nincs együttérzés, sajnálat vagy megbánás, akiknek az emberek megnyomorítása a legfőbb céljuk bolygószinten létezésük óta, hogy ezek által támogatott politikusaink, a népünket, az országunkat, és a nemzetünket szolgálják?

Magyar Péter nem "messiás", hanem áruló!! De nem ő az első aki beállt a globalista hazaárulók táborába és eljátszotta ugyanezt a nemzetmegmentést, mint "magyar", miközben átverték a saját szavazóikat, ilyen volt az MDF - ből D.Ibolya, a Jobbik-ból V.Gábor, és persze a levitézlett Márki-Zay Péter is. 

A balliberális médiák így tudnak, hazug, hazaárulókból és kettősállampolgárokból, politikusokat, miniszterelnököket vagy államfőket varázsolni, akik majd egymást váltva  teszik tönkre a magyar emberek életét már több mint 100 éve! 


 AMIRŐL MÉLYEN HALLGATNAK! 


A problémák ott kezdődtek Magyarországon, amikor a XIX század végén a betelepült jóakaróinknak egy bizonyos csoportja, akik hálából nem felzárkóztak mint minden más békét szerető ember, hanem abban voltak érdekeltek, hogy belülről szétverjék Magyarország alkotmányos rendjét. A Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek.

Ezzel az illegitim rendszerrel, elfoglaltak minden kulcspozíciót az országban az élet minden területén, vallási, oktatási, kulturális, gazdasági, jogi és politikai téren egyaránt, és évtizedeken át hülyítették, megalázták és a végtelenségig kihasználták a magyar embereket. Közben magyar neveket vettek fel, meghamisították történelmünket, amivel óriási kárt okoztak nem csak a magyarságnak, hanem az egész emberiségnek.

Az elvtársak 1989-ben a rendszerváltáskor, azért hoztak létre egy ideiglenes alkotmányt Magyarországon, mert pontosan tudták, hogy alkotmányunk hatálytalaníthatatlan, mivel a legfelsőbb hatalom nem emberhez van kötve, aki zsarolható és megvehető, hanem a Szent Koronához!! A Szent Koronánk, nem egy tárgy egy szimbólum, mint más Királyságoknál, hanem élő minőség. Ezért vagyunk a Szent Korona országa a világ végezetéig!! Ez azt jelenti, hogy minden ami a magyar nép ellen történt és történik ma is, és eltér az alkotmányunktól, azt mind egy illegitim hatalom hozta létre Magyarországon, akik szétlopták és szétprivatizálták az országot elszámoltatás nélkül, amiért felelni kell!!

Itt az ideje ébredezni, ha nem akarunk Ukrajna kettőt Magyarországon!!!