Header Ads Widget

Mi az az energia, amivel nem csak megússzuk a Davosi Klaus Schwab tervet, hanem lesöpörjük, és felépítjük a saját tervünket.



Van olyan energia készletünk, amit nem használunk és amivel egy teljesen más világot tudunk létrehozni, mint amiben élünk. Erről nagyon kevesen beszélnek, hogy a látható világ és a mindennapi folyamatok mögött, van egy olyan erőnk, ami nincs a mesterséges intelligenciának,  nincs Klaus Schwabnak. Azoknak van, akik másképp viszonyulnak Istenhez. Az energia világunkban amit teremtünk, az valósul meg a fizikai világunkban, és ha olyant teremtünk, hogy nem kérünk a transzhunanizmusból és a többi kütyüből, akkor az tönkre fog menni, ez garantált.

A mára kialakított világ, a maga társadalmi struktúrájával, az nem úgy jött létre, hogy ültünk otthon és másnapra kialakult a világ, a bankrendszerek, hanem a mi hozzájárulásúnkkal. A hatalom urai, okos elmével működtetik a világot, elmeprogramokkal, vallásokkal, stb.. Észre sem vesszük hol vagyunk megvezetve, senki mögött nem áll fegyveres, hogy kölcsönt vegyen fel. Mi éltetjük ezt a rendszert.

EL A KEZEKKEL AZ ÉLETEMTŐL - GOLENYA ÁGNES ÉVA - RÉSZLET

Teljes videó: https://youtu.be/L9vLYIlj8lI?si=3XHUVeHS7QKYmDw7


A WEF globalistái által diktált új világrendben számukra az ember csak egy „meghackelhető” állat, ami csak arra való, hogy őket kiszolgálja!

Te magad vagy a „szénlábnyom”, amit el akarnak tüntetni,- a bábkormányaik segítségével!

ITT AZ IDŐ, HOGY MILLIÁRDOK MONDJÁK KI: ELÉG VOLT! NEM KÉRÜNK BELŐLÜK TOVÁBB!

A világ urai most éppen a digitalizációval, a transzhunanizmussal, és a mesterséges  intelligenciával szeretnék totális kontroll alá vonni és rabszolgaként kezelni az  egész emberiséget. Céljuk végérvényesen felszámolni a Teremtőnk és a lelkünk közötti kapcsolatot, vagyis a mindentudás lehetőségét, ami sokkal több és értékesebb mint bármi más, ami létezik a múlandó fizikai világunkban. A lelkünk örök életű és nincs szüksége semmilyen technikára, vízre, levegőre, élelmiszerre, ruhára, szállító eszközre, nem befolyásolja sem a meleg sem a hideg, és elpusztíthatatlan mert egy a Teremtővel. Tehát az emberiségnek az elsőszámú feladata, az a lelki fejlődés kellene, hogy legyen, és nem a transzhunanizmus, a háborúk stb... Annál is inkább, mert ha Istent játszunk és beavatkozunk a Teremtésbe, akkor csak idő kérdése, hogy mikor húzzák ki a Föld nevű bolygót a lábunk alól, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai. Itt semmi és senki nem a miénk ezen a földbolygón, és senki és semmi nincs olyan, ami a fizikai világunkhoz köthető, ami tartós boldogságot adna, ami ne múlna el, vagy előbb vagy utóbb ne okozna csalódást, fájdalmat és szenvedést. Mégis a múlandó anyagi világba fektetjük minden energiánkat, mert a világ urainak az az érdeke, hogy tudatlanságban tartsanak, hogy feltudjanak használni egymás ellen, akár egymás legyilkolására is, hogy ezáltal Istent játszva biztosítsák saját hatalmukat.



Civilek az összefogásért