Header Ads Widget

Musk katasztrófát jósolt az Egyesült Államoknak - Hamarosan egyetlen amerikai sem marad az USA-ban az illegális migránsok miatt.



Washington politikája miatt hamarosan nem maradnak amerikaiak az Egyesült Államokban – fejezte ki félelmét Elon Musk amerikai vállalkozó az X közösségi oldalon.

„Tekintettel az illegális bevándorlók tömeges beáramlására a Föld minden országából, valószínűleg a 2024-es (elnöki választás – a szerkesztő megjegyzése) lesz az utolsó, ahol az amerikai állampolgárok ténylegesen szavazni fognak” – írta.

Musk hozzátette, hogy a Demokrata Párt célja, hogy a lehető legtöbb illegális bevándorló behozatalával megtagadja az amerikaiak szavazati jogát.

A Joe Biden amerikai elnöki hivatali ideje alatt illegálisan amerikai területre belépő migránsok száma elérheti a 15 millió főt – mondta korábban Mike Johnson, a képviselőház elnöke. Elmondása szerint több mint 600 ezer illegális bűnöző tartózkodik az amerikai városok utcáin. A képviselőház elnöke az ország állapotát jellemezve „válság”, „katasztrófa” és „hanyatlás” szavakkal jellemezte azt.