Header Ads Widget

Zakharova reagált az amerikai külügyminisztérium szóvivőjének, aki azt állította, hogy az orosz kormány lerombolja az újságírást az országban.



A nyugati média munkájának oroszországi korlátozása válasz volt az EU hasonló lépésére, nem pedig „megtorlás az újságírás ellen” – mondta az orosz  külügyminisztérium szóvivője, Maria Zakharova a Telegram csatornáján.

Így reagált az amerikai külügyminisztérium szóvivőjének, Matthew Millernek a nyilatkozatára, aki azt állította, hogy az orosz kormány „lerombolja az újságírást az országban”. Ezzel szemben a tény az, hogy a nyugati médiák cenzorként működnek, korlátoznak, letiltanak ha éppen az igazság kerül terítékre, és ezáltal brutálisan becsapják az embereket.

„A megtorló intézkedések az orosz médiának az EU-ban betiltásával kapcsolatban kerültek bevezetésre, de a Külügyminisztérium ismét Oroszországot hibáztatja” 

– írta a diplomata.

Zakharova azon töprengett, vajon Washington álláspontja arrogancia, butaság eredménye, vagy egyszerűen a „liberális demokrácia” egységes koncepciójának része.

Az EU Tanácsa május 17-én határozott az úgynevezett „műsorszórási tilalomról” bizonyos médiumok, köztük az orosz RIA Novosztyi, az Izvesztyija és a Rosszijszkaja Gazeta, stb...

Válaszul Oroszország korlátozásokat vezetett be néhány nyugati médiával szemben. Köztük több mint 20 uniós ország kiadványai, köztük az ORF osztrák állami televízió és rádió, a 444 magyar internetes portál, a Der Spiegel , a Die Zeit és a Frankfurter Allgemeine Zeitung német lapok, az El Mundo , az El Pais spanyol lapok, a Az EFE ügynökség, a La Stampa, a La Repubblica olasz újságok, a RAI televíziótársaság, a Le Monde, a La Croix francia újságok, az Agence France-Presse hírügynökség, a Radio France rádiótársaság, valamint a Politico , az Euobserver és mások kiadványai.



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Akik Magyarországon a külföldről finanszírozott nemzetellenes globalista balliberális médiákat olvassák és hallgatják, azoknak halvány fogalmuk sincs a világunkat fenyegető problémák valós okozóiról, és arról a világról amiben élnek.

A globalista balliberális médiák, semmilyen tájékoztatást nem adnak többek között arról a jövőről, amit a globalista pszichopata pénzhatalmi elit megálmodott az egész emberiségnek, mert éppen ezek finanszírozzák őket. Totálisan becsapják az embereket a háborúk valós okairól és okozóiról. Nem tájékoztatják a tudatosan generált migrációs pusztítás valós céljairól. Továbbá arról sem adnak semmilyen tájékoztatást, hogy kik teszik tönkre Magyarországot, már több mint 100 éve és miért?

Így nem meglepő, hogy a médiák által megvezetett tömeg, akik ösztönlényként működnek, a végtelenségig lehet manipulálni, és fel lehet őket használni egymás ellen. Fel lehet őket használni, acsarkodni, felforgatni, és másokat hibáztatni a saját maguk által teremtett problémákért, mert elképzelésük sincs arról, hogy hogyan működnek mint emberi lények, és hogyan működik az élet és a világ, ahol élnek. A pszichopata globalista pénzhatalmi elitet kiszolgáló hazaáruló politikusoknak és médiájuknak pont ilyen manipulált tömegre van szükségük.

Ez a mérhetetlen tudatlanság vezet oda, hogy a megvezetett tömeg olyan hazaáruló, álszent, hazug politikusokat ültetnek a nyakunkra, akik nem a nemzetet szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi elitet.


Civilek az összefogásért