Header Ads Widget

Félelmetes!! A közel kétezer fős Rimóc településen a drogos bűnözés miatt, tarthatatlan állapotok alakultak ki, amelyet a helyi lakosság már nem tud elviselni.


A Rimóc Fejlődéséért Egyesület meghívására érkezett Dócs Dávid országgyűlési képviselő, és László Attila  MÖM vezető a mozgalom néhány tagjával a Nógrád vármegyei Rimócra.

A közel kétezer fős településen a drogos bűnözés miatt, tarthatatlan állapotok alakultak ki, amelyet a helyi lakosság már nem tud elviselni.

Sokan érdeklődő vett részt a meghirdetett a lakossági fórumon, annak ellenére, hogy a helyi polgármester megpróbálta ellehetetleníteni a rendezvényt. Majd a fórumot követően a civil lakosság és a meghívott vendégek közösen vonultunk fel a drogos bűnözők által félelemben tartott területre, ahol még többen csatlakoztak a menethez.

Ekkor rontottak elő a drogos kannibálok, akik botokkal felfegyverkezve akarták elriasztani a békés menetet, de természetesen nem jártak sikerrel.

SEGÍTS, HOGY SEGÍTENI TUDJUNK!

Ha ez a bűnözői életforma így folytatódik, és hazug pártokat támogatunk, akkor nagyon rövid időn belül óriási problémák lesznek Magyarországon! A globalista érdekeket kiszolgáló pártokat csak a szavazatok érdeklik semmi más, egészen addig amíg teljes mértékben élhetetlen lesz ez az ország!!

Ez az áldemokrácia amiben élünk, a lebutított tömeg szavazataira épül, mindig ők fogják eldönteni merre van előre, ami egyenes út a pusztulás felé!!

Ahhoz, hogy egy ország fejlődjön elsősorban szellemi szinten, és békében éljen, tudatos és felelős társadalomra lenne szükség, ehhez azonban a választási törvények sürgős módosítására lenne szükség!!