Header Ads Widget

A balliberális szavazókkal kellene megfizettetni az összes kárt, ami volt 2010 előtt és azt is ami ezután lesz, hogy több kárt ne tegyenek ebben az országban!




Miért mindig a jobboldalnak kel eltakarítani
, kifizetni és helyrehozni a balliberális oldal által okozott pusztításokat?


Miért kell megfizetni mindenkinek, a nemzetgyűlölők kártevéseit, vagy a felelőtlen szavazókért, vagy azokért, akik nem tudnak élni semmilyen lehetőséggel?

Miért kell megfizetni mindenkinek azért, mert sokan a saját maguk által teremtett problémáktól vezérelve újból és újból a balliberális oldalt hozzák a nyakunkra, akik újból és újból lerohasszák ezt az országot?

Ma végre olyan lehetőségek vannak ebben az országban ami nem volt soha az elmúlt 20 évben, és MOST ÉPPEN EZT AKARJÁK ISMÉT LEROHASZTANI!

AZ ELMÚLT 9 ÉVBEN NEM VOLTAK MEGSZORÍTÁSOK!

Azokat tolvajozzák akik több 10 ezer családnak adnak munkát, akik valódi teljesítményekből adnak nyugdíjakat és nem hitelekből.

A bal-lib bandának nincs más eszköze mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket, és lejáratni embereket, ezzel a módszerrel osztják meg a társadalmat, és így szereznek támogatókat majd pozíciókat, hogy újra és újra kárt tegyenek ennek a nemzetnek ott ahol csak tudnak, hála a lebutított tömegnek, na meg a nemzetünkért aggódó JOBBIKNAK.

HAZUGSÁGRA, ÁLSZENTSÉGRE, NEMZETGYŰLÖLETRE ÉS AZ EMBEREK ÁTVERÉSÉRE ÉPÜL AZ EGÉSZ BALLIB BANDA.

Az a globális háttérszervezet akik ezek mögött a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS? 

Ez a globális háttérszervezet, úgy szerez befolyást az adott országban ahol éppen pusztítani szeretnének, hogy a hazaáruló politikusaikkal karöltve, azt a látszatot keltik hogy ők aggódnak az emberekért, a nemzetért, tüntetéseket szerveznek, adományokat gyűjtenek stb...,stb.... Valójában mindez csak álca! Valódi céljuk felszámolni a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent mást ami emberi és Isteni.

A lebutított tömegnek, adnak lerágott csontokat, hogy legyen mit zabáljanak mint a disznók, és ne a valós tényekkel és teljesítményekről keljen beszélni, hogy tudatlan, kártevő birkákért újból és újból a nemzet nyakára tolják azokat, akik még soha, semmit nem tettek a nemzet érdekében, csak önös és idegen érdekeket szolgálva.

Az nem megy tovább, hogy az egyik politikai elit folyamatosan kiárusít, rombol, pusztít, idegen érdekeket szolgál ki és elképesztő pusztítás után SZEMREBBENÉS NÉLKÜL TOVÁBB HAZUDOZNAK ÉJJEL, NAPPAL és félrevezetik az embereket, míg a másik valós teljesítményt produkál, visszavásárol és a nemzet érdekeit szolgálja.













Völner Pál kijózanító csapást mért a valóságtól nem kicsit 
elrugaszkodott Gréczy Zsoltra.










Nehogy elfelejtsük:


  • A Gyurcsány-kormány 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből
  • A Gyurcsány-kormány 3000-nél több iskolát zárt be.
  • Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert.
  • A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat.
  • A Gyurcsány-kormány háromszorosára emelte a gáz árát, megduplázta az élelmiszerek áfáját.
  • 2002 és 2010 között a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok tizenötször emelték az energiaárakat...





Orbán Viktor erélyes válaszokat adott a hazudozó ellenzéknek,  amivel már hetek óta hülyítik az embereket – Szenzációs videó!









Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik" és ki mit tett a magyar nemzetért! 
A tettek egyértelműen bebizonyítják, hogy kik a hazaárulók és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban.További részletek: https://www.napitema.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html