Header Ads Widget

Klaus Schwab, elmagyarázza, hogy a maszkok nem érnek semmit. Videó

 


Klaus Schwab kijelentése nem jelent mást, mint átlettünk verve és innentől kezdve semmi nem az amit megakarnak etetni velünk! Így folytatta, "oltani kell ahhoz, hogy immunisak legyünk. Ugyanez vonatkozik az internetre is, ahol szintén szükség van DIGITÁLIS ANTITESTEKRE, amik megvédenek minket a cyber-támadásokkal szemben, amik az ellátórendszert veszélyeztetik."


A probléma az, hogy azért lehet nyilvánosan ekkora ökörségeket kamuzni, mert sajnos van rá "fogyasztó". A "fogyasztók" sajnos nem értik, hogy az oltás nem véd meg semmitől, mert vírus sincs. Van viszont egy totális kontrollt lehetővé tévő technológia, ami az oltás hatására az emberből gyakorlatilag gépet csinál. Amit le is lehet kapcsolni.
A digitális antitestek pedig az internet totális kontrollját jelentik, amik feladata, hogy felkutassanak minden ellenállót, más véleményen lévőt.
A döntések Schwab feje felett születnek, ő a tolmács, a politika a végrehajtó.






Tud meg miért akarják a globális nagyhatalmak az oltásokat, akár kényszerítéssel is? Videó és további részletek: https://www.napitema.com/2021/07/tud-meg-miert-akarjak-globalis.html