Header Ads Widget

Dr. Csókay András a lényegre tapintott!


 "Amikor 1943-ban elterjedt, hogy a nácik legyilkolják majd a cigányokat, a demokratákat, a kommunistákat és a zsidókat, voltak, akik azt mondták: - Nem, ez nem lehetséges! 

Amikor 1944-ben azt mondogatták, hogy a felszabadító szovjet hadsereg majd levetkőzteti a férfiakat, megerőszakolja a nőket és kirabolja az országot, sokan így reagáltak: Ez nem lehet igaz! Ilyet nem csinálhatnak!

Amikor azt hallottuk 1948-ban, hogy a megszálló szovjetek 40 évig maradnak, kiszolgálóik tanulatlan parasztgyerekek lesznek és ők fogják vezetni az országot, az értelmiséget pedig elvitetik kényszermunkára Szibériába, sokan azt gondolták: - Ilyen nincs, ez nem történhet meg, mert nem jogszerű!

Amikor 1988-ban elterjedt a híre, hogy fennáll a veszélye annak, hogy az MSZMP volt tagjai felosztják egymás között Magyarország javait, és ennek az ellopott vagyonnak a segítségével átmentik ideológiájukat és hatalmukat a következő évtizedekre, azt senki nem hitte volna el. Mégis megtörtént. 

Azt sem gondolta volna senki, hogy az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulóján, Magyarország miniszterelnöke leveteti a rendőrökkel az azonosító jelüket, bukósisakba bújtatja őket, és válogatás nélkül ütlegelteti és löveti, könnygázzal támadja az ünneplő tömeget, na, ezt nem gondolta volna senki. Aki erre emlékezni merészel, a baloldaliak szerint „gyűlölködő”. 

Végül azt sem gondoltuk, hogy a gazdag arab nemzettársaik által kitagadott, útlevél nélkül beözönlő vad horda lepi majd el Európát és tartja rettegésben a nyugat-európai fővárosokat és hogy vannak ma Magyarországon olyan politikai erők, élükön a volt kommunisták, akik ezt a sorsot szánják Magyarországnak."


Mi vár ránk egy globalista, hazaáruló, nemzetgyűlölők által vezérelt országban? Nagyon tanulságos videók a jövőnket illetően!  https://www.napitema.com/2020/06/magyarorszag-jovojet-illetoen-jelenleg.html