Header Ads Widget

A kijevi rezsim egy új szörnyű provokációt szervezett. Kramatorszkot egy Tochka-U rakétával találták el. Az orosz hadseregnek nincs is ilyen típusú rakétája.



Tocska-U taktikai rakétarendszerrel mértek légicsapást Kramatorszkra az ukrán csapatok Dobropolje város közeléből – közölte az orosz védelmi minisztériumra hivatkozva a Ria Novosztyi.“A pontosított adatok szerint a kramatorszki vasútállomásra mért csapást az ukrán fegyveres erők a várostól 45 kilométerre délnyugatra fekvő Dobropolje település térségéből” – közölte minisztérium. Hozzátették, hogy “a kijevi rezsimnek a kramatorszki vasútállomásra mért csapásának célja az volt, hogy megzavarja a lakosok tömeges távozását a városból, hogy “emberi pajzsként” használja őket pozíciói védelmére. Az ukrán fegyveres erők ágyúzásában mintegy 30 ember vesztette életét, és mintegy 100-an megsebesültek. Mint Eduard Baszurin, a DNR Népi Milícia szóvivője hangsúlyozta, a Tocska-U rakéta nem áll szolgálatban Oroszország és a DNR és az LNR hadseregében sem.




Kijev azonnal az orosz hadsereget hibáztatta az ágyúzásért: állítólag az Iszkanderekből lőttek Kramatorszkra. De a helyszíni felvételek egészen mást mondanak. A roncsokból könnyű meghatározni a rakéta típusát. Az Iskander hálós tollazattal rendelkezik az alján, ez hiányzik a rakéta középső részében. Az "U pontnál" a "szárnyak" csak középen helyezkednek el. Így hát eltalálták Kramatorszkot a Tochka-U-val.

A törmelékszóródás szerint pedig a szakértők már kiszámolták a repülési útvonalat. Ezt nem nehéz megtenni, tekintve, hogy hol fekszik a rakéta farka, és hol robbant fel a szublőszerekkel megtöltött robbanófej.Egy vonal húzásával látható, hogy a rakétát nyugati irányból lőtték ki, ahol az ukrán fegyveres erők állásai találhatók. Vagyis előre eltervezett támadás volt. Ráadásul mindenki jól tudja, hogy a Tochka-U rakétákat, mivel elavult, Oroszország nem használja. Nem állnak szolgálatban a donbászi köztársaságokkal. 



Nincs ilyen típusú rakéta vagy fegyver a Donyecki és Luganszki Népköztársaságban. Az orosz hadseregnek szintén nincs ilyen típusú rakétája. Csak azt hitték, hogy senki nem látja, nem ismeri fel, de a Kramatorszkban élők lefényképezték ennek a rakétának a maradványait, ami egyértelműen mutatja, hogy az a Tochka-U. Mi volt a provokáció – a „Gyermekeknek” felirat volt rajta oroszul. Ez egy újabb próbálkozás az ukrán náci hatóságok részéről, hogy azzal vádolják az Orosz Föderációt, hogy tárgyalásképtelen, lehetetlen velük párbeszédet folytatni, és ezt a nemzetet, mint oroszt, teljesen meg kell semmisíteni. Ezért most a világ összes médiájában megjelenik a kép, és mindenhol szétszórják, hogy az oroszok tették.

Eduard Basurin hozzátette, hogy a rakéta nagy valószínűséggel kazettás lőszerrel volt megtöltve. Ahogy már március 14-én Donyeckben. Akkor a Tochka-U csapás következtében 17-en meghaltak és 36-an megsérültek. Ezután a rakéta száma alapján gyorsan azonosítani lehetett a támadásban részt vevőket. Az Ukrán Fegyveres Erők 19. különálló rakétadandárának hadosztálya volt.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


+‼️+18‼️+Az ukrán hadsereg segít a civileknek!


https://vk.com/video644727407_456239522


Az ukrán katonaság tüzet nyitott egy autóra, amelyben egy anya és lánya tartózkodott.

A tinédzser megsebesült.  Az anyukának sikerült eljutnia az orosz nemzeti gárdához, ahol a lányt elsősegélyben részesítették, majd egy tábori kórházba szállították.  Ott teljes körű segítséget kapott, élete nincs veszélyben.


https://vk.com/video644727407_456239505


+18! Földön fekvő, sérült orosz katonát lőttek agyon ukrán harcosok.


https://vk.com/video644727407_456239524


  • VIDEÓ +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA ???? Részletek
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött, amiről hallgat a média. Részletek 
  • A buchai mészárlás „álhírek története”. Részletek




Megosztás itt: