Header Ads Widget

DEMONSTRÁCIÓ LESZ A FÜGGETLEN, SZABAD ÉS SEMLEGES MAGYARORSZÁGÉRT, AZ ÉLHETŐ JÖVŐNKÉRT!



Elég volt a maffiaállamból!   Az újabb és újabb diktatúrák megszüntetésének egyetlen módja az Alkotmányreform ,  egy Nemzetgyűlés  összehívásával ,-TEGYÜK HÁT MEG !  Alkotmányos jogunk és kötelességünk a hatalom kizárólagos birtoklásának a megakadályozása,! Számoltassuk el végre a bűnösöket minden téren!  Meg kell határozni, hogy az ország milyen irányba megy tovább! 

Egy illegitim államban élünk, ezért a választás eredménye is semmis! Nem kérünk tovább az érvénytelen  köztársaságból, a hatalombitorlásból, a visszaélésekből! Nem kérünk a hazug pártokból és ideológiákból, sem a megoldást felmutatni nem tudó, de minket megosztó, megvett megmondóemberek félrevezető hazugságaiból! 

Nem kérünk a Háttérhatalomból! Nem kérünk a szankciókból! Nem kérünk sem QR kódos nácikártyát, se NATO-t se WHO-s pandémiás tervet, se gazdasági válságot! A lét, a jog, és közbiztonságot csak egy, a népünk által is elfogadott Alkotmánnyal lehet biztosítani! Ez az egyetlen kiút a válságból, zsarnokságból, a kényszerből és a holnaptól való félelemből! Minden kormány tőlünk kapta a hatalmát, de ugyanúgy el is vehetjük tőle.

MI VAGYUNK A FELELŐSEK GYERMEKEINK SORSÁÉRT ÉS A HOLNAP MAGYARORSZÁGÁÉRT! 

Szervezők: Jogállamért Egyesület, Marevosz, Nemzetegyesítő Mozgalom

Felszólalók: Dr. Pócs Alfréd, Dr. Bene Gábor, Dr. Fiszter Zsuzsanna, Dr. Hips Frigyes, Dr. Fórizs Eszter, Brindza András, Bognár Tibor, Balogh István, Gurabi Ági, Frey Györgyi, Tóth Marianna, Budai Gábor, Cseh Zoltán, Mótál Edit