Header Ads Widget

Putyin és Orbán ellen tüntettek Budapesten. A szervezők közleményükben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felhívására hivatkoztak.



„Legyen végre vége!” - címmel tartottak tüntetést Budapesten a Szabad sajtó útján. A rendezvény fő célja, hogy „kiálljanak a szabad és független Ukrajnáért, és tiltakozzanak Orbán Viktor árulása, sunnyogása ellen” - fogalmaztak a szervezők, az Egymillióan a szabad Ukrajnáért csoport és Juhász Péter, az Együtt volt elnöke.

A szervezők közleményükben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felhívására hivatkoztak, melynek értelmében demonstrációkat tartanak több európai nagyvárosban is, a szervezők pedig nem akarják, hogy Budapest kimaradjon a sorból.


ITT VALAMI NAGYON BŰZLIK!


Ezen a néhány évvel ezelőtti videón ZELENSZKIJ a donbass-i háború bűnöző veteránjaihoz szól, akiknek többsége ukrán NEONÁCI. DONBASS ukrán lakosságát söpredéknek nevezi és dicséri ezeket a háborús bűnösöket, a legjobbaknak nevezve őket. És ezek a népirtó és gyilkos neonácik azok, akiket a NATO, az EU és USA kormánya felfegyverez, a többi "ellenzéki" párt támogatásával. ZELENSZKIJ - A szokásos sátánista kézjel az elején mindent visz.


https://vk.com/video644727407_456239504


"A ti háborútok a mi háborunk, 2017-ben kezdjük a támadást." Lindsey Graham és McKain  2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak.



https://vk.com/video644727407_456239457



Az Azov zászlóalj katonáinak korábbi csoportképe karlendítéssel, NATO-zászlóval, a második világháborús SS- és Wehrmacht alakulatok által használt „Wolfsangel” jelképpel, továbbá a Hitlerjugend zászlajával. A mostani háború kitörése óta az Azov zászlóalj hirtelen megváltozott, és eltüntették a náci szimbólumokat a közösségi médiás képeikről. Fotó:Twitter



A bal oldalon Szergej Dybynyn látható, aki jelen volt a január 6-i Capitol Hill-i zavargásokon, amelyeket a CIA és az FBI szervezett, hogy hamisan vádolják Trumpot "felforgatással". A jobb oldalon ugyanez az alak látható, amint az ukrajnai katonai művelet során Oroszország ellen propagandát folytat. Dybynynről kiderül, hogy ukrán náci körök tagja. A gyakorlatban a CIA azért mozgatja ki alakjait Ukrajnából, hogy hamis zászlós műveleteket vagy más elterelő taktikákat szervezzen a washingtoni titkos kormányzat nevében. A globalizmus Ukrajnában nem csak azt jelenti, hogy elveszíti az irányítást egy ország felett. Elveszíti az ellenőrzést egy olyan ország felett, amely stratégiai központja volt a nemzetközi mély állam összes műveletének és kereskedelmének.


Az ukrán katonaság tüzet nyitott egy autóra, amelyben egy anya és lánya tartózkodott.


A tinédzser megsebesült.  Az anyukának sikerült eljutnia az orosz nemzeti gárdához, ahol a lányt elsősegélyben részesítették, majd egy tábori kórházba szállították.  Ott teljes körű segítséget kapott, élete nincs veszélyben.


https://vk.com/video644727407_456239505


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • VIDEÓ +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt. Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött, amiről hallgat a média. Részletek