Header Ads Widget

A génmódosított élelmiszerek halálosak lehetnek. Alekszandr Szerjakov onkológus beszélt erről az Izvesztyiának adott interjújában.


A szakértő kifejtette, hogy ezek különösen provokálják a rák kialakulását.

Az emberek gyakran esznek genetikailag módosított élelmiszereket, amelyek használata az emésztőrendszer onkológiájának kialakulásához vezethet. A környezeti helyzet romlása a rák előfordulását is befolyásolja. - Alexander Seryakov, az SM-Clinic onkológiai központ vezetője, az orvostudomány doktora.

A rák más tényezők miatt is előfordulhat. Ezek a dohányzás , az alkoholfogyasztás, az egészségtelen táplálkozás és az ökológia. Ugyanakkor a megbetegedések aránya fokozatosan növekszik, annak ellenére, hogy az átlagos várható élettartam nő. A rák leggyakrabban a 40-50 éves és idősebb embereket utoléri.




Összefoglalva, az orvos azt tanácsolta, hogy végezzen rendszeres szűrést (3 évente egyszer 40 éves korig, utána - évente egyszer), vegyen részt orvosi vizsgálaton és vigyázzon egészségére, hogy ne hagyja ki az onkológia megjelenését. A korai szakaszban még mindig van esély a gyógyulásra.

Fotó: RIA Novosti, Zdorovieinfo.ru, Profil.


     KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


    • Amikor az összeesküvések valóra válnak!? mRNS vakcinázás hamarosan az élelmiszerekben? Részletek