Header Ads Widget

Az orosz védelmi minisztérium bejelentette egy tucat Európából és az USA - ból szállított felszerelés és fegyver megsemmisítését.



Az orosz védelmi minisztérium hivatalos képviselője, Igor Konasenkov vezérőrnagy egy tájékoztatón elmondta, hogy az orosz hadsereg nagy tételben semmisített meg Európából és  az USA - ból szállított felszerelést és fegyvert  a malini pályaudvar környékén. a Zhytomyr régióban . A célpontot nagy pontosságú, nagy hatótávolságú tengeri bázisú "Caliber" rakéták mérték.

Ezenkívül az Orosz Légierő nagypontosságú légi bázisú rakétái felszámolták az Ukrán Fegyveres Erők 36 katonai felszerelésének és munkaerő-koncentrációjának területét, nyolc lőszerraktárt a Donyecki Népköztársasághoz tartozó Ocheretino és  Krasny Liman településeken, Galicinovoban . , Mikolajiv régió és  Nyrkovo , Luhanszki Népköztársaság. Három parancsnoki állást is találtak, köztük a 109. Terodefense Brigád parancsnoki beosztását Bakhmut település területén.

Fotó: tass.ru, zen.yandex.ru



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



    Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma felvételeket mutat be az „Azov” nemzeti alakulat utolsó fegyvereseinek visszavonulásáról az „AzovStal” üzemből.



    Szeverodonyeck külvárosának felszabadítása során az ukránok szörnyű provokációjának újabb esetét fedezték fel: visszavonulva felaknázták az általuk lerombolt ház pincéjét - az alagsorban volt egy család, egy anya és hét gyermek, a legfiatalabb. akik közül csak egy éves volt. Az LPR Népi Milícia egységei egy családot mentettek ki a fogságból.


    Megrázó felvételek, csak 18 éven felülieknek ajánljuk!!! Nagyon sokan nem tudják, hogy mi is történt 2014 után Ukrajna keleti részén, mi vezetett valóságosan oda, hogy Oroszország kénytelen volt a 8 éve ott zajló tragikus állapotok miatt közbelépni. Részletek





    Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas