Header Ads Widget

A rendszerváltók tegnap a Vajdahunyad váránál több ezer ember részvételével demonstrációt tartottak, ahol petíciót olvastak fel és adtak be a Rendőr-főkapitányságon.



Legtöbb magyar ember, úgy éli le az életét, hogy nem ismerik történelmünket, jogainkat, nem ismerik, hogy miért és kiknek is fizetjük folyamatosan az egyre növekvő államadósságot, ennek köszönhetően a média propagandák, úgy manipulálhatják az embereket, ahogyan csak akarják. Mára már sikerült össze ugrasztani mindenkit, mindenkivel, amely többek között szöges ellentétben áll történelmi alkotmányunkkal!

A petíció lényege!


Vonulás a Budapesti Rendőr-főkapitányság épületéhez.

A petíció átadása!


Ma is (2022.06.19) folytatódik a demonstráció, ahová szeretettel várnak mindenkit, és választ várnak a Rendőr-főkapitányságtól.



Miért vannak egyre többen, egyre jobban, egyre kilátástalanabb helyzetben? Ideje lenne végre tiszta vizet önteni a pohárba! Részletek

Az elmúlt napokban döntöttek az életünkről, a pénzünkről, a jövőnkről a Bilderberg Találkozón, amiről mélyen hallgat a globalista elitet kiszolgáló politikusok, a médiájukkal együtt. Olyanok döntenek az életünkről, a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki. Részletek