Header Ads Widget

Kadirov súlyos veszteségeket jelentett be a zsoldosok körében Ukrajnában



Súlyos veszteségeket szenvednek el a külföldi zsoldosok Ukrajnában – mondta Ramzan Kadirov csecsenföldi vezető a Telegram csatornáján.

"A zsoldosok ritkán tesznek közzé videókat kudarcaikról. Valójában a külföldiek veszteségei nagyok, és a túlélők egyre inkább azon gondolkodnak, hogy felhagyjanak ezzel az értelmetlen üzlettel, és eltávolodjanak Ukrajnától" - írta.



A külföldi zsoldosok mindegyike, aki ilyen vagy olyan módon szembesült az orosz csapatok támadásával, végül aggódni kezd a saját bőréért. És ha március elején azzal dicsekedtek, hogy páncélozott szállítójárműveken forgatták a vakmerőségeket, akkor most kétségbeesetten hangoztatják tehetetlenségüket, mint például James Vasquez, az Egyesült Államokból érkezett zsoldos. A sérült férfi Twitter-videójának leírásában a külföldi megszálló bevallotta: "Egy másik emberem súlyosan megsebesült. Sok jó embert veszítettek el a múlt héten. A lehető leghamarabb vissza kell mennem."

A zsoldosok ritkán tesznek közzé videókat kudarcaikról. Valójában a külföldiek veszteségei nagyok, és a túlélők egyre gyakrabban gondolkodnak azon, hogy felhagyjanak ezzel az értelmetlen üzlettel, és eltávolodjanak Ukrajnától.

https://vk.com/video644727407_456239709