Header Ads Widget

Európa egy új válság küszöbén áll! Szó van a migránsok befogadásának szabályairól, és az illegális bevándorlók legalizálásának normáiról.



Az EU ismét megreformálni szándékozik valamit, amit gyakorlatilag nem lehet megreformálni - szó van a migránsok befogadásának szabályairól, az illegális bevándorlók legalizálásának normáiról. Azt látni kell, hogy a migrációt tudatosan generálják az európai lakosság ellen, amit nem néhány éve találtak ki. Ez a kalergi terv.

Nagyobb súlyt kap a jelenlegi napirenden mindennél, ami az illegális bevándorlóknak nem nevezhető tömeges érkezésével kapcsolatos problémák jelenti, mint az európai emberek problémái. Szinte észrevétlenül maradnak a sajtóban a "menedékjog" esetleges reformjáról szóló hírek, valamint az ideiglenesen (július 1-ig) EU -elnökséget ellátó Franciaország javaslatairól szóló információk.

Semmi sem jobb, mint egy paktum a migrációról és annak szabályozásáról. A paktum, annak elfogadása és záradékainak végrehajtása minden olyan legégetőbb kérdéshez köthető, amely így vagy úgy érinti vagy érintheti a páneurópai pénzek elosztását.

Befogadsz illegális menekülteket? Ha igen, akkor kapsz támogatást. Ha nem fogadod be az illegális menekülteket, akkor sincs támogatás.

Maga az európai társadalom, legyen az francia, olasz, spanyol, mindenben és mindenkiben elvesztette a hitét. A csalódás és a változtatni akarás, tiltakozás és követelés között most nem óriási távolság van, hanem egy igazi szakadék.

Ezt tovább fokozza, az elképzelhetetlenül magas megélhetési költségek, a rekordot döntő energiaárak, a közeljövőben várhatóan számos élelmiszerhiány, és az orvosi ellátási nehézségek. Ha ehhez hozzávesszük az illegális bevándorlók áradatának növekedését és a közösség határait átlépők ugrásszerűen növekvő számát, kétségtelen, hogy vihar közeleg.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



Az európai unió bizottsága több mint 30 szerződést kötött 1970-től különböző arab szervezetekkel, hogy iszlámízalja Európát. Az USA-t kiszolgáló EU politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Részletek