Header Ads Widget

A Jerusalem Post nevű újságban megjelent, hogy kutatók erős összefüggést fedeztek fel a koronavírus körüli összeesküvéselméletek és a depresszió között



"Egyesek azt állítják, hogy a PCR tesztek alkalmatlanok egy fertőzés megállapítására és hogy a kormányok hazudnak a vírusról. Akik elhiszik és terjesztik a hasonló hamis információkat - azok az emberek nagyobb arányban szoronganak, depressziósak illetve a depresszió kialakulásának kockázata magasabb náluk." - mondják a kutatók.

Milyen szépen meg lehet fordítani 180 fokban a dolgok állását még két és fél évvel a Covid-19 megjelenése után is.

Tehát, aki nem bízik a kormányban, megkérdőjelezi egy állítólagos vírus súlyosságát, hisz abban, hogy van egy elit réteg, akik irányítanak - mert erre is kitér a cikk - az csakis egy szorongó és tévképzetekkel rendelkező ember lehet...nyilván. Forrás


Akkor ez most, hogy is van? "Nem kell félned a koronától, ez az egész egy badarság." - Benjamin Netanyahu


https://vk.com/video644727407_456239611


Obama: "Lépéseket kell tennünk párbeszédünk méregtelenítésére, különösen a dezinformáció, az összeesküvés-elméletek és a gyűlöletkeltés "internetes" veszélye ellen". Azaz lépéseket kell tenni azok ellen, akik józanul gondolkodnak és nem fogadják el azt, amit rájuk akarnak kényszeríteni.


https://vk.com/video644727407_456239702



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Dr. James Thorp: Menstruációs rendellenességek, a méhválási esetek megugrása a COVID-oltás bevezetése után

Újabb "finomság" a mindent is előre tudó Bill Gates-től! Arra figyelmeztetett, hogy a COVID-nak még nincs vége és  egy "még halálosabb" változata fog jönni!

Az Egészségügyi Világtanács figyelmeztet: A himlőoltás különösen veszélyes a Covid ellen beoltott emberek számára!

Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!!

Újabb “konteó” igazolódik be, a legtöbb “vakcina-párti” politikus, ismert közszereplő sima sóoldatot kaphatott az mRNS COVID emberirtó helyett: HATALMAS BOTRÁNY Spanyolorszságban, ahol a vakcinát futtató gyógyszergyártó vezére is kamu oltást kapott.