Header Ads Widget

Az Egyesült Államok oroszellenes szankciói olyan szakadékba taszítja az Európai Uniót, amelyből soha nem lehet kijutni – Európa elzombizálása zajlik!



Az Egyesült Államok oroszellenes szankciókkal olyan szakadékba taszítja az Európai Uniót, amelyből soha nem lehet kijutni – mondta Vlagyimir Dzsabarov, a Szövetségi Tanács nemzetközi bizottságának első helyettese.

"Az EU bejelentette a következő, hetedik, oroszellenes szankciócsomag előkészítését. Kíváncsi vagyok, mit akarnak elérni? Végül is ők maguk is megértik, hogy ezek az intézkedések nem állítják meg Oroszországot a denacifikáció és demilitarizálás jogos ügyében.” – írta a szenátor a Telegram csatornájában.

A jogalkotó szerint ismét "Európa elzombizálása" zajlik. A 30-as évek végén Adolf Hitler "zombizálta" őket, és bevonta őket egy Oroszország elleni keresztes hadjáratba. Most az amerikaiak próbálkoznak ezzel – tette hozzá a szenátor.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


A világuralomra törekvő USA - gáz- és olajembargót, azaz amerikai függőséget és általános elszegényedést akar Európában, hogy mindent az USÁ-tól kelljen vásárolni többszörös áron. Lehet ábrándozni az orosz gázfüggőség megszakításáról, de erre reális esély nincsen. Az amerikai palagáz még a magyar éves gázfelhasználás 1%-t sem lenne képes kiváltani, nemhogy a németét. A katari gázkitermelést már India és Kína évekre lekötötte, a norvég pedig most is teljes kapacitással működik. A Közel-Keleti gázmezők kiaknázását pedig a fényességes Nyugat lehetetlenítette el az iraki és szíriai háborúkkal, meg az ISIS-el.Az USA-t kiszolgáló EU globalista nemzetgyilkos politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Mi vár az európaiakra