Header Ads Widget

Kudarcba fulladt a baloldali megmondó emberek által rendezett katás tüntetés! Semmi köze nincs már a megmozdulásnak a kisvállalkozók adózásához.


Fél órát csúszott Márki-Zayék szombati Jászai Mari téri tüntetése, ahol fél hatkor még csak nagyjából ezren jöttek össze, este hét óra után azonban több ezresre duzzadt a rakparton összegyűlt emberek száma. Fél hat és 19 óra között számos beszéd elhangzott, este hét órakor lépett színpadra Márki-Zay Péter – számol be a Mandiner.

A Telex tudósítása szerint a demonstráció – melyen a bukott miniszterelnök-jelölt is felszólal majd – félóra csúszással kezdődött, de így sem lettek többen a tüntetők: nagyjából 1000-1500 résztvevő gyűlt össze.

Vajon mikor jönnek rá az emberek, hogy őket egyetlen globalista elitet kiszolgáló hazug, élősködő politikus sem szolgálja? Hogy miért? Hol voltak azok a médiák és baloldali politikusok, amikor korlátozták, zsarolták, becsapták, és oltották az embereket? SEHOL!! SŐT ŐK IS TÁMOGATTÁK EZT A FOLYAMATOT!! ÉS EZEKKEL TÜNTETSZ?? Már csak azért, mert többek között ezek miatt vannak és lesznek most adóemelések! Hol voltak a Katás tüntetők, a baloldali politikusok és médiájuk, amikor valóban civil megmozdulások voltak az egész országért, a korlátozások, az emberi jogok sárba tiprása, és a covid diktatúra ellen? SEHOL!!!

A médiapropagandák, akik pártérdekeket szolgálnak ki, a politikusaink meg az USA,  EU vezetést, akiket a háttérhatalom irányít, becsapták és félrevezették az embereket, az Oroszország elleni szankciók következményeiről, ugyanúgy mint a covidd őrülettel kapcsolatban!! 

És, hogy mennyire álszent, hazug bandáról van szó, akik most hergelik az embereket, és hogy mennyire nem az embereket és az országot szolgálják, azt az is jól mutatja, hogy egyetlen  baloldali párt sem támogatta korábban a Kata adózás bevezetését!! Arról nem is beszélve, hogy azt a globalista elitet szolgálják ki, akik a nemzetállamok felszámolásában érdekeltek.

A globális szinten zajló pusztítások, amit az USA és az EU vezetést kiszolgáló politikusok hoztak létre, korlátozásokat, zsarolásokat, kényszeroltásokat, beleértve az orosz-ukrán konfliktust is, most ezeknek az elhibázott politikai eseményeknek a következményeit, az emberekkel fogják megfizettetni!!  


https://vk.com/video644727407_456239794


https://vk.com/video644727407_456239791




A megvezetett embereknek meg sejtelmük sincs arról, hogy miért és kiktől szenvednek, mint ahogyan arról sincs, hogy mi az egyetlen jó megoldás a jelenlegi helyzetre, mert a globalista elitet kiszolgáló médiák és a politikusok elhallgatják, akiknek az az érdekük, hogy ne legyen változás, hogy éljünk tovább ebben az áldemokráciában, amit a háttérhatalom irányít. Ha nem ébredünk, hamarosan rabszolgák és áldozatok leszünk a globalista balliberális bandáknak, és egy olyan ember és Isten ellenes háttérhatalmi elitetnek, akiket nem választott meg soha senki, és mégis dönthetnek az életünkről és a jövőnkről. Jelenleg egy megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!


Civilek az országért!