Header Ads Widget

Mint az kiderült, megrongálódott a Nord Stream 1 és 2 csővezetékrendszer. Biden előre megmondta: "Nem lesz többé Északi Áramlat 2. Véget vetünk ennek."



A Dániához tartozó tengerfenéken futó csővezetékeket szabotázs érte, amit a svédek megerősítettek, ugyanis az egyik szeizmográfos állomásuk egyértelmű robbanásokat észlelt és rögzített. A nyugati média szerint az oroszok rongálták meg a vezetéket.

Ennél érdekesebb azonban Biden egy nem sokkal korábbi beszéde, amiben kijelenti, amennyiben újfent orosz haderő lépi át Ukrajna határát, idézet: "Nem lesz többé Északi Áramlat 2. Véget vetünk ennek." Riporter: "De pontosan hogyan akarja ezt megtenni, hiszen... a projekt német ellenőrzés alatt áll?" Biden: "Ígérem, hogy képesek leszünk erre."


https://vk.com/video644727407_456239920




 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista politikusok, nem akarnak békét, és a globális pénzhatalmi elitnek, nincs szükségük 8 milliárd emberre!! Az emberiség megnyomorításán és kiirtásán fáradoznak. Ideje ébredni!! Részletek