Header Ads Widget

Ukrajnába utazik Novák Katalin, Volodimir Zelenszkijjel találkozik az államfő.



Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására Kijevbe indult pénteken Novák Katalin – értesült az Index.hu. A hírportál úgy tudja, a magyar köztársasági elnök vonattal megy Lengyelországba és onnan Ukrajnába.

Az orosz–ukrán háború február 24-ei kezdete óta ez lesz a legmagasabb szintű kétoldalú találkozó a két ország vezetői között. 

Korábban Novák Katalin is csatlakozott ahhoz a közleményhez, amelyben tizenegy elnök ítéli el az október 10-én Ukrajnát ért támadásokat. A közlemény elfogadhatatlannak nevezi, hogy a moszkvai képviselők atommal fenyegetik a világot.

Országaink nevében követeljük, hogy Oroszország azonnal hagyja abba polgári célpontok támadását. Nem hagyunk fel az erőfeszítéssel, hogy bíróság elé állítsuk a mai (október 10. – a szerk.) bűncselekmények felelőseit

– hangsúlyozzák közleményükben az államfők. 

Borítókép: Novák Katalin köztársasági elnök (Forrás: MTI/Bruzák Noémi)


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Senki nem követeli a nácirezsim megszüntetését Ukrajnában, mint ahogyan azt sem, hogy kik az igazi felelősek az orosz-ukrán konfliktusért és kik a felelősek európai lakósság megnyomorításáért! Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására. 

A globális pénzhatalmi elit kezében vannak a gazdasági és politikai rendszerek és persze a hazug politikusok is, akiket bábként használnak a saját népük ellen. Ezért hajtották végre globális szinten, a korlátozásokat, az oltás és vírus őrületet, a maszkhordást, és mindezt az emberi jogok sárba tiprása mellett!!

Egyébként meg nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten egyaránt, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét.

Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán nácirezsim ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra. 

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását, az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! 

Tervük megvalósításához használják a migrációs pusztítást, a családok szétverését, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretételét, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet. EZ AZ USA ÉS AZ EU JELENLEGI VEZETÉS  PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! További megdöbbentő részletek és videók 


NEM BESZÉLVE ERRŐL!!

https://vk.com/video644727407_456239429


Az ukrán nácirezsim is az ÚJ VILÁGRENDET szolgálja!!

Az ukrán képviselőnő - Az "Új Világrendért" harcolunk!", vagyis nem Ukrajna függetlenségéért, hanem a totális kontroll és a globális diktatúra megteremtéséért!

https://vk.com/video644727407_456239430


  • Ukrajna 2014! Megrázó felvételekcsak 18 éven felülieknek ajánljuk!!! Részletek
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 



Civilek az összefogásért