Header Ads Widget

Azt hitted vége? COVID-19: nincs még vége - Most is jól jönnek a szabályok - A védőoltás talán az egyik legfontosabb - írja a portfolio!



Akik továbbra is úgy gondolják vége van a vírus, oltás és maszkhordás őrületnek, óriási tévedésben tengetik az életüket!! Mivel a cikk védett tartalom, ezért fotón mutatunk be néhány apróságot - (2022. november 25.)

Az alábbi cikket a Pfizer Kft. támogatta. A cikkből kiderül, hogyan készítik fel az embereket az újabb oltásokra és a maszkhordásra. Szó szerinti idézet a cikkből!






Fotó: Getty Images


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


44.000 halott és 4,2 millió maradandó károsodás a Covid-19 vakcinától az EU-ban! Részletek

A Pfizer egyik vezetője egy Covid-meghallgatáson elismerte, hogy a vakcinát soha nem tesztelték a terjedés megakadályozása érdekében. Részletek

A Pfizer finanszírozza a Facebook tényellenőrző partnereit! Most már elmondható, hogy működik a demokrácia és a szólásszabadság! Részletek

A WHO főigazgatója azt állítja, hogy "az országok boostereket adnak a gyermekek megölésére, ez nem helyes". „Tehát, ha használni fogják (a Covid-19 vakcinát), akkor jobb, ha a súlyos betegségek és halálesetek csoportjaira összpontosítunk, ahelyett, hogy egyes országokban a gyermekek megölésére használnak emlékeztetőket, ez nem helyes. ”

Nem világos, hogy Tedros azt akarta-e kijelenteni, hogy az országok szándékosan ölnek meg gyerekeket a Covid-19 elleni oltás emlékeztető oltásával, vagy ez csak Freudi elszólás volt. A WHO főigazgatója azonban nem javította ki magát, és rengeteg bizonyíték van arra, hogy a Covid-19 injekciók életveszélyes eseményeket, maradandó fogyatékosságokat és haláleseteket okoznak a gyermekek körében.


https://vk.com/video644727407_456239187


GYÁSZOLÓ SZÜLŐK FIGYELMEZTETNEK!

https://vk.com/video644727407_456239148


Együttműködési megállapodást írt alá Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Dr. Hans Henri P. Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója. Részletek

A WHO a világméretű egészségügyi diktatúra felé tereli a pandémiáról szóló szerződést!! Részletek