Header Ads Widget

MI HAZÁNK - MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB MAJÁLISA Budapest, Bikás park (a játszótér és a tó között) Május 1. 9-20 óráig


Ingyenes koncertek és gyerekprogramok 9-19 óráig: ugrálóvárak, akadálypálya, kisvonat, héliumos lufi (az első száz gyereknek), lufihajtogató bohóc, csillámtetoválás, kézműveskedés (tűzzománc-készítés és bőrkarkötő-készítés, az anyák napjára is gondolva), íjászat gyermekeknek, jurtaállítás, gyermekek motoroztatása (Mi Hazánk Motorosai), állatsimogatás, pónilovaglás ingyen.

09:00 Reggeli: az első kétszáz érdeklődőt szalonnás rántottával várják a Mi Hazánk országgyűlési képviselői. Beszélgessen velük a terített asztaloknál!

10:00 Bergengóc Zenegóc gyerekkoncertje 

11:00 Mini Manó Színház interaktív mesejátéka 

12:00 Fekete István Szabadegyetem: dr. Raffay Ernő, Szakács Árpád, Vukics Ferenc (házigazda: dr. Körösi Mária egyetemi docens) 

13:00 Toroczkai László frakcióvezetőt Kisberk Szabolcs kérdezi

14:00 Hadi bemutató a Hunyadi-korszakból 

15:00 KONCERTEK

Egész nap kirakodóvásár, kézművesek, dedikálások a Kárpátia Stúdió sátránál, meleg ételek, hideg italok. (Árusok jelentkezhetnek a rendezveny@mihazank.hu címen.) Toborzó sátorral lesz jelen a Mi Hazánk Mozgalom, a Mi Hazánk Nyugdíjasai, a Mi Hazánk Ifjai és a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Baba-mama sátorban szoptatási és pelenkázási lehetőség. A rendezvényt esőben is megtartjuk.