Header Ads Widget

Ausztrália bejelentette, hogy Bill Gates mRNS-vakcináit minden olyan állatba befecskendezi, amelyet az emberek tányérjaira szánnak.



A jelentések szerint az ausztrál kormány azt tervezi, hogy kötelezővé teszi a vakcina bevezetését minden állat számára, függetlenül attól, hogy a szarvasmarha-tenyésztők egyetértenek-e vagy sem.

2023. május 2-án a Meat and Livestock Australia (MLA) bejelentette egy olyan projekt finanszírozását, amely "olyan mRNS-vakcinák tesztelésére irányul, amelyek gyorsan tömegesen előállíthatók Ausztráliában bőrcsomósodás vagy más egzotikus betegség kitörése esetén".

Az állatok jólétéért felelős menedzser nyilatkozatot adott ki, amelyben kijelentette:

"Ez a projekt egy mRNS-vakcina csővezetéket fejleszt ki, kezdetben LSD, de potenciálisan más sürgősségi betegségek ellen. Ez lehetővé teszi a bőrcsomósodáskór elleni vakcina gyors tömeggyártását járvány kitörése esetén. Ausztráliában még nem regisztráltak LSD-vakcinákat. Míg néhány vakcina létezik a tengerentúlon, Ausztráliában a hagyományos gyártású [vakcinák] regisztrációjához vezető út hosszabb, mint az mRNS-vakcináké."


Spectator.com.au jelentések: Miért vonatkoznak hosszabb jóváhagyási időszakok a hagyományos vakcinákra, amelyek biztonsági nyilvántartása meghaladja az mRNS-vakcinákét, mint az mRNS-vakcinákra? Ez úgy hangzik, mint egy jelentős strukturális hiba Ausztrália egészségügyi testületében, amelyet ahelyett, hogy kijavítanának, kihasználhatják a gyártók, akik pénzt akarnak keresni az mRNS-ből.

Az mRNS-vakcinák gyorsan előállíthatók és "fürgék", ezért szeretik őket a gyógyszeripari vállalatok – de ez nem jelenti azt, hogy biztonságosak, hatékonyak vagy alkalmasak a fogyasztók számára, legyen szó emberekről vagy állatokról.

A PubMed Central 2022-es cikke megjegyzi: "A közelmúltban az mRNS-vakcinák Covid elleni sikeres alkalmazása tovább validálta a platformot, és megnyitotta a zsilipeket az mRNS-vakcina fertőző betegségek megelőzésében rejlő lehetőségei előtt, különösen az állatorvosi területen."

Úgy érzi, hogy az mRNS-t "validálták" az elmúlt három évben?

Kétségtelen, hogy ezért halljuk folyamatosan a "vészhelyzet" és a "járvány" fújását ugyanabban a lélegzetvételben, mint az mRNS-t, mintha emlékeztetne minket arra a mantrára, amelyet a Covid-korszakban használtak, hogy elkezdjék azt, amit a volt egészségügyi miniszter "a legnagyobb klinikai vizsgálatnak - a valaha volt legnagyobb globális vakcinavizsgálatnak" nevezett. Nézd meg, hogyan alakult ez.

A Covid mRNS-vakcinák kiesése valószínűleg az évszázad nagy részében folytatódik, mivel a beoltott egyének százaléka "hirtelen" meghal, vagy hosszú távú legyengítő betegségekben szenved. Ezek gyorsan teherré válnak az egészségügyi ágazat és az államháztartás számára, miután az oltóanyaggyártók kézlegyintéssel hárították el a felelősséget, mert "vészhelyzetről" volt szó. A legtöbb nemzet készpénzes kártérítési alapokat hoz létre, hogy megbirkózzon azon egyének növekvő listájával, akik azt állítják, hogy megsérültek.

Egy másik kifogás, amellyel az mRNS-vakcinák fészkét tollazzák, az, hogy úgy gondolják, hogy megoldást nyújtanak az influenza típusú vírusokra, amelyek ellen a hagyományos vakcinák hatástalannak bizonyultak. Mindenki hatékony vakcinát szeretne látni a légúti vírusok ellen, de ez majdnem olyan, mintha az őzszemű vakcinaipar az elmúlt három évben bekötötte volna a szemét. Az mRNS Covid-vakcinák szinte semmit sem tettek az influenza-stílusú Covid elleni küzdelemben vagy ellenőrzésben, és a látottak alapján a jó érzésű marketingszalagcímeken túl semmilyen előnyt nem kínálnak a hagyományos vakcináknak erre a problémára. Erős érv szól amellett, hogy a lakosság többsége számára több kárt okoztak, mint hasznot.

Ahelyett, hogy felfüggesztenék az összes mRNS-vakcinát, amíg meg nem értjük, mi romlott el, a szabályozók elsőbbségi kezelést kapnak, és olyan gyártók támogatják őket, akik szeretik a gyártás által kínált sebesség versenyelőnyét. A kormányok, különösen a (törött?) A viktoriánus állam kormánya tízmilliókat pumpál az mRNS-fejlesztésbe, hogy továbbra is kihasználja a Covid-korszakban élvezett politikai népszerűséget.

Az MLA megjegyzi, hogy az mRNS-vakcináknak két éven belül készen kell állniuk a használatra, és bár mindenki azzal van elfoglalva, hogy hangsúlyozza, hogy ez "önkéntes" lehetőség lesz a gazdálkodó közösség számára, a mezőgazdasági ágazaton belüli vakcinák ritkán fordulnak elő, ha a gyártó termékét hazai és nemzetközi piacokon kívánja értékesíteni. Ha végigmegyünk az mRNS-vakcina gyártósorán, rendkívül valószínű, hogy az ausztrálok néhány éven belül mRNS-sel oltott állatokat fognak fogyasztani, és nagyon kevés megértésük van arról, hogy ez mit jelent egészségügyi szempontból.

Bárkit, aki kritizálja az mRNS-vakcinákat vagy azok lehetséges jövőjét a mezőgazdasági ágazatban, a sajtó "összeesküvés-elméletek híveinek" nevezi, és a kiadványok gyorsan kiküldik a tényellenőrzőket, hogy ragaszkodjanak ahhoz, hogy tiszta félelemkeltés azt sugallni, hogy ezeknek a vakcináknak a töredékei az élelmiszerláncba kerülnek.

Kivéve, hogy "összeesküvés-elmélet" volt azt sugallni, hogy az emberi test jóval az injekció beadása után is folytatja a Covid mRNS-vakcinák gyártását, vagy aggodalmakat vetett fel azzal kapcsolatban, hogy elhagyja az injekció helyét. Nemcsak az "összeesküvésnek" nevezett félelmek bizonyultak igaznak, hanem a Covid mRNS-vakcinák viselkedése és mellékhatásai is jóval meghaladják azt, amit bárki jósolt.

Mennyire vagyunk biztosak abban, hogy a piac mRNS-vakcinákkal való telítésére irányuló sietségben megfelelő hosszú távú vizsgálatokat fognak végezni, különösen, ha a húsban és a tejben való elmaradásról van szó? Hatással lesz-e a magas kockázatú tevékenységekre, például az ellésre, mivel erős a gyanú, hogy a Covid-vakcinák felelősek az emberi vetélések megugrásáért?

Ne feledje, hogy még mindig azt mondják nekünk, hogy a Covid-vakcinák "biztonságosak és hatékonyak". Az ausztrál kormány egy halom nem kívánt vakcinán ülve közpénzeket költ marketingkampányokra, arra ösztönözve az ausztrálokat, hogy menjenek és kapják meg emlékeztető oltásukat, miközben más országok eltávolították a Covid-oltásokat.

Az Egyesült Államok legalább néhány állama tudomásul veszi, és sietve fogad el olyan jogszabályokat, amelyek betiltják az mRNS-vakcinák használatát az élelmiszeriparban részt vevő állatok számára, amelyek húsát vagy tejét emberi fogyasztásra állítják elő. Idaho az egyik példa, ahol vétség lesz az mRNS-vakcinák használata – és ez magában foglalja a Covid-vakcinákat is.

Az ausztráloknak tisztában kell lenniük azzal, hogy az mRNS-vakcinák a mezőgazdasági ipar számára érkeznek, és valószínűleg kötelezőek lesznek. Amerika komoly párbeszédet folytat arról, hogy ezt meg kell-e engedni, és Ausztráliának ugyanezt kell tennie. Teljesen ésszerű, ha kiterjedt hosszú távú biztonsági adatokat kérünk, mielőtt forradalmasítjuk a mezőgazdaságot.

Ez a beszélgetés önmagában nem fog megtörténni. Ausztrália mezőgazdasági elitje hasonlít az igen-emberek csoportjára, akik dühösen bólogatnak az mRNS felé. A családi gazdálkodóknak – akik hatalomtól megfosztottak, korlátozottak és demoralizáltak – nincs beleszólásuk ebbe a kérdésbe. Kívánságaikat eldózerolja a milliárd dolláros gazdálkodó egységek kis gyűjteménye, amelyek közül több külföldi tulajdonban van. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Engedélyezték a Google új cenzúraeszközét, így a WEF/ENSZ szabályozhatja, hogy mit láthatsz a Covid-19-ről. Az oltások és az éghajlatváltozásokról szóló információkat eltávolítsák a szerverekről.


https://vk.com/video644727407_456240709