Header Ads Widget

Az Agárdi Sport Hotelben, az iváncsai akkumulátorgyár vendégmunkásait helyezték el a beteg gyerekek helyére?! Ön egyet ért ezzel?!



Az Agárdi Sport Hotelben, az iváncsai akkumulátorgyár vendégmunkásait helyezték el a beteg gyerekek helyére! Migránsokat nem fogadunk be, - de „vendégmunkásokat” igen?!

Nekik épít a kormány „zöldmezős” (megművelt mezőgazdasági termőföldekre telepített), külföldi tulajdonú beruházásokat, sokmilliárdos állami támogatásokkal? Ön egyet ért ezzel?! Marad-e egyáltalán Magyar Hazánk?!

Toroczkai László Kéri Krisztiánnal beszélget, aki egyedül ultimátumot adott a kormánynak.




 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Lantos János, a Mi Hazánk Munkaügyi Kabinetjének elnöke arról beszélt, hogy Veszprémben vendégmunkások raboltak ki és vertek meg egy férfit. A Mi Hazánk azonnal kitoloncolná őket, és véget vetne a vendégmunkások behozatalának is.



Már régóta cikkezünk a tervezett migrációrólami az európai lakósság ellen irányul.  Ez mára már megvalósulni látszik, és miközben behunyjuk a szemünket, nem teszünk ellene semmit, és nem beszélünk róla, vagy úgy gondoljuk, hogy nálunk még aránylag biztonságban élhetünk, jó ha tudjuk, hogy nálunk is gőzerővel zajlik a bevándorlás, a háttérhatalmi érdekeknek megfelelően, csak éppen ezt vendégmunkásoknak hívják. 

Ők Ukrajnából menekültek a háború elől és jöttek Magyarországra:


Érdemes megnézni és elgondolkodni Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnökének beszédén, amit  a szolidaritási tüntetésén a francia konzulátus előtt mondott.