Header Ads Widget

A legtöbb ember még mindig nem érti, hogy mi történt 1956-ban! Most is az emberek brutális átverése zajiik, miközben a harmadik világháború küszöbén állunk.



A Bem József szobornál 023.10.23-án tartott megemlékezésen olyan információk hangoztak el, ahol felhívták a lakosság figyelmét arra, hogy óriási veszélyben vagyunk, amiről egyetlen párt és egyetlen média sem fog beszámolni.

Aljas módon az emberek megnyomorítása és kiirtása zajlik, és mindez az álkeresztény és álnemzeti politikusaink teljes támogatásával. Rossz oldalon állunk, mert egy sátáni tömeggyilkos erőket támogatunk, ők a partnereink, a szövetségeseink, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve.

A sátáni háttérhatalom most éppen a zsidókat és az arabokat próbálja  egymásnak ugrasztani, amiből egy óriási világháború bontakozhat ki, és amikor már teljes lesz a káosz, akkor kijárási tilalmat lehet elrendelni. Amikor már mindenki majdnem éhen hal, mert nem lesz sem pénze sem élelmiszere, akkor felfogják kínálni az alapjövedelmet, aminek feltétele, az oltások sorozata, és a totális kontroll, innentől kezdve azt csinálhatnak az emberekkel amit csak akarnak. Tudjuk, hogy a sátáni hátérhatalomnak nincs szüksége 8 milliárd emberre, amit nem is titkolnak, most mindezek után, aki még mindig úgy gondolja, hogy az oltásokkal és az általuk létrehozott vírusokkal megakarják őt  menteni, az már menthetetlenül ostoba.

Természetesen a külföldről finanszírozott, háborúpárti ellenzékre sem számíthatunk, akik nyíltan szolgálják ki a globális pénzhatalmat. Emlékezzünk a legutóbbi választásokra, amikor az alapjövedelemmel kampányoltak. Most éppen tanárok bérével vannak elfoglalva, miközben a kenyéradó gazdájukkal karöltve, a harmadik világháborút készítik elő, ahol nem lesz sem szabadságunk, sem pénzünk, sem életünk.


Videó részlet a megemlékezéséről:


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

Brutális információk! Mi folyik Magyarországon és kik irányítják ezt az országot? Az MVSZ WHO-munkacsoportjának sajtótájékoztatója!



Civilek az összefogásért