Header Ads Widget

Isten hozott a Szép Új Globalista Világban! Hidrogén-cianid és nitrogén-dioxid került a levegőbe a komáromi akkumulátorgyárból – 8 embert kórházba vittek.



A vármegyei katasztrófavédelem szerint az üzem területén határérték feletti veszélyes anyag nem volt kimutatható. A Facebookon közben több olyan fotó is terjed, amin mentőautók, rendőrautók és több tucat munkás áll a gyár előtt.

Szúrós szag terjedt és több dolgozó fejfájásra panaszkodott vasárnap este az SK komáromi akkumulátorgyárában, tudta meg a Telex. A dolgozók egy részét kiterelték az épületből, ám a a helyszínt ellenőrző tűzoltók nem találtak határértéket meghaladó veszélyes anyagot a gyár levegőjében.

„A gyárból mentők viszik el az embereket sziréna nélkül, kivonult a rendőrség és a katasztrófavédelem, a dolgozókat kiterelték a gyár előtti parkolóba. A gyár körül szúrós szagú a levegő, irritálja a szemet és a torkot” 

– írta a Kiálltunk Ácsért civil szervezet a lapnak.

Természetesen a termőföldekért, és élelmiszer önellátásunkért egy pillanatig sem aggódó LMP szalad feljelentést tenni. A "zöldek" álláspontja szerint a gyárak a legjobb helyen vannak a szántóföldeken, a húsevés ártalmas, a gazdálkodás árt a klímának, ezért kívánatos az átállás a műhúsra, szintetikus és GMO-s növényekre és a kukac meg bogárlisztekre, merthogy ezek mind egészségesek! 

A dolgozókkal szemben elkövetett törvénysértések, a természetkárosítás és súlyos környezetszennyezés hidegen hagyja őket, de az is, hogy a kínai gyárakban többségében bevándorló vendégmunkásokkal nyomják le a béreket, kiszorítva a magyar munkavállalókat! 

A készpénz védelmében se ők adtak be népszavazási kezdeményezést, hanem a civilek, igaz, csak kíváncsiságból,mert a diktatúra írott "alkotmánya", amit most már csak "alaptörvénynek neveznek,- nem engedi a módosítását okozó népszavazások kiírását. Magyarul: nem szólhatunk bele közvetlenül a törvényalkotásba, a pártok pedig bárhogy fáj is, nem a mi érdekeinket képviselik, hanem a létrehozóik politikai programját, akik mögött a szabadkőműves páholyok globalistái és ügynökeik állnak!

A szaporodó akkugyárak lassan de biztosan élhetetlenné teszik az országot, megmérgezik a földeket, vizeket, a levegőt, és emberek tízezrei fognak rákban meghalni miattuk! Persze ez sem fog összefüggeni a gyárépítésekkel, ahogy a már most megtöbbszöröződött rákos betegségek se a vakcináktól és a chemtrailtől, szintetikus élelmiszernek álcázott mérgektől van! Megdöbbenne mindenki, ha valaki kiszámolná, hány tonna egészséges, GMO-mentes gabona teremne meg a gyárak helyén a "zöldmezős" beruházáok kezdete óta! Kiemelt nemzetgazdasági érdekké nyilvánítva!

Hazaárulást követett el mind, akik ezt tették velünk, és bűntársak, akik segítették őket benne!

Vasárnap este a komáromi SK akkugyár: