Header Ads Widget

Miközben a ballibekben tombol az oroszgyűlölet, az ukrán „demokraták” bomba és fegyverecsempész hálózatot építettek ki, ami rajtunk keresztül vezet Moszkvába.



Alig 2 napja, március 31.-én lépett életbe Románia részleges csatlakozása a schengeni övezethez, az oroszok máris felderítettek egy bombacsempész hálózatot. Románia segítségével tudták az ukránok megkerülni az oroszok által éppen a fegyvercsempészet lehetősége miatt felmondott gabonafolyosó egyezményt is. A szállítás útvonala átterelődött Romániba, a Fekete tengeren és onnan a Dunán keresztük érkeznek a hajók Európába. A románok schengeni csatlakozása okán a hajózási útvonalakon megszűnt az útlevél ellenőrzés, az autókat nem állítják meg, azok bejuthatnak a kompokkal és uszályokkal Romániába, a rakományuk ellenőrzése nélkül.

Ezt használták ki a terroristákat segítő csempészek, akik Ukrajnából így már átjuthattak Romániába az ortodox ikonokba rejtett robbanóanyagokkal együtt. A csempészeket útvonala Románia-Magyarország-Szlovákia-Lengyelország-Litvánia-Lettország volt, de az orosz határon az ellenőrzés lekapcsolta őket. A rakományt szállító teherautót az Ubylinka autóellenőrző ponton fogták meg Pszkov régióban. Az Ukrajnából az EU-n keresztül vezető csempészútvonalak közül már többet felszámoltak az orosz hatóságok. Az ikonok felhasználása összeköthető az ukrajnai ortodox egyház elleni gyűlölettel és támadásokkal, amit Zelenszkij indított el. Templomokat záratott be, papokat fogatott el, betiltotta az istentiszteleteket az ukrajnai orosz ortodoxia megszüntetése érdekében.

Az ikonok bombaként való felhasználásának terve sajnos beleillik a kanonikus ortodoxia elleni harc ateista logikájába, amelyet Ukrajnában azok folytatnak, akik számára semmi sem szent. Egy ateistának az ikonok, amelyekben bombák vannak elrejtve, csak egy ártatlan emberek megölését jelenti. De a terroristák mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vallás a viszály és a megosztottság eszközévé váljon. Hogy egy imádat tárgyát - egy ikont, amely előtt az emberek összegyűlnek, hogy visszaadják szívükbe a békét - fegyverré változtassanak a háborúban – ez túl van a jón és a rosszon.” – mondta Moszkvai Patriarchátus zsinati osztályának elnöke.

A csempészek 27 db ikonokba álcázott és használatra kész rögtönzött robbanószerkezetet, 70 kilogramm iparilag előállított nagy teljesítményű műanyag robbanóanyagot, 91 elektromos detonátort, és egy RPG-7-es rakéta darabjait akarták Moszkvába juttatni.  Az ikonokban talált nagy teljesítményű műanyag robbanóanyag - a hexagén - másfélszer erősebb, mint a TNT. Kinek szánhattak ennyi robbanóanyagot, ami több épület felrobbantásához is elegendő lett volna? A hexagent ipari robbanóanyagként használják, épületek bontásakor, használata külön engedélyekhez kötött, tárolása őrzött raktárakban történik. Hozzájutni csak építőiparban dolgozó beépített ügynökön keresztül tudhattak, aki az őrzésben vett részt és ki tudta csempészni az anyagot, majd azt is meg tudta oldani, hogy ne derüljön ki a lopás. 

De az ikonokban az ipari robbantásokhoz használt moderátorkészleteket is találtak, amik lehetővé teszik az időzítést, és amelyeket a fegyveres erők speciális egységei is használtak, ezért a katonai beszerzés lehetősége sem kizárt.

Az elfogáskor készült videón 17 nagyméretű doboz látszik, amikben az ikonokba rejtett robbanóanyagok és eszközök voltak becsomagolva. A csempészetben sokszor mit sem sejtő civilek is részt vesznek, akikhez „véletlenül” érkeznek nem kért csomagok, majd azoknak egy megadott címre továbbítására kérik meg őket. A korábbi elfogások kihallgatásaiból kiderült, az ügynököket felhívásokkal toborozzák a titkosszolgálat weboldalain, majd titkosított vonalon működő mobiltelefonok tartják velük a kapcsolatot. A beszervezés módszerei jellemzően kihasználják az emberek rossz anyagi helyzetét, vagy megzsarolják őket. Volt, akinek a fia a mozgósítás elől bújkált, és az apa ajánlotta fel a szolgálatait a GUR- nak a védelmükért cserébe, mások a hiteltörlesztésük miatt vehetők rá az akciókban valórészvételre.

Ne higgyük, hogy mi ki fogunk maradni a terrorcselekményekből!

A csempészhálózatok lefedik az európai országokat, működésüket maga „Ursula Vanméglejjebb” gazdaellenes rendelete is segíti azáltal, hogy lehetővé tette az ukrajnai mezőgazdasági termékek vámmentes bejutását a tagországokba, ami az áruk ellenőrzésének elhagyását is megengedi. Az ukrajnai háborúskodás kezdete óta legalább 6 millió ukrán hagyta el az országot, közülük kb 800 ezren tartózkodhatnak Magyarországon.

Megjelenésük a Magyar-USAID féle Kossuth téri tüntetésen jelzi kapcsolatukat a háborúpárti balhibbant oldallal, akik köztudottan oroszgyűlölők. Az ukránokat elérik és beszervezik a kormányellenes puccsba, ami újabb veszélyeket rejt magában, mivel ők kapcsolatban állhatnak a fegyvercsempész hálózatokkal és a terrorista sejtekkel is. Zsarolható vagy megvehető, könnyen beszervezhető egyének azonban nem csak közöttük, hanem a magyarok között is bőven találhatók… Ne felejtsük: a Hatalom mindenre képes!

A terrorcselekményekhez szükséges bombák és fegyverek, alkatrészek a mezőgazdasági áruk közé bújtatva, vagy az ellenőrizetlenné tett vízi útvonalon, Románián át hozzánk is bekerülhetnek. Magyarországot és a kormány tagjait az ukránok pár hónapja megfenyegették, többen felkerültek a hírhedt halállistára is. A békepárti kormány és magyarok régóta tüske az ukrán nacionalisták szemében, amit csak fokozhattak Orbán és Szíjjártó hirtelen tett oroszpárti kijelentései. Egyáltalán nem lehetetlen, hogy a kormány meggyőzése érdekében,- vagy csak szimplán bosszúból és gyűlöletből- hamarosan nálunk is robbanás történik valahol, vagy lövöldözés kezdődik egy rendezvényen. A tömegtüntetésekre beözönlőket pedig senki nem ellenőrzi, de ez nem is lehetséges! 

A kormányellenes puccshangulat fokozásával, és a választások közeledtével egyre nagyobb a valószínűsége, hogy valaki bombát, gránátot dob a rendőrökre, vagy rájuk lő a tömegből, amire a reakció az azonnali tűzparancs lesz. Onnantól pedig már nincs visszaút! Pont, mint Ukrajnában 2014-ben a Maidan téren!? Ne higgye senki hogy nincsenek már nálunk is terroristák. Csak a megfelelő időpontra várnak! A szervezés háttere.

A kihallgatásról és dobozokról készült videó:



/ G. Ági /


Forrás:

https://ria.ru/20240402/bomby-1937241160.html

https://ria.ru/20240402/legoyda-1937242655.html

https://iz.ru/