Header Ads Widget

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba! No migration, no gender, no war – fogalmazott beszédében.



Harcolnunk kell, meg kell védeni a magyar emberek békéjét és biztonságát, meg kell védeni a gazdasági eredményeinket, meg kell védeni a családjainkat és különösen is a gyerekeinket, hogy Brüsszelben is értsék: no migration, no gender, no war – fogalmazott beszédében Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz kampányindító rendezvényén.


Szijjártó Péter: Háború vagy béke kérdésében kell döntést hoznunk

Két esztendő és néhány hét távolságából meg kell állapítsuk a háborús pszichózis eluralkodását az európai politikai vezetők egy jelentős részén – jelentette ki Szijjártó Péter a Fidesz kampányindító rendezvényén pénteken a Millenárison.  

A külgazdasági és külügyminiszter kifejtette, 

ők mind úgy érzik, hogy ők maguk is háborúban állnak. A helyzet azonban az, hogy ez nem igaz. Európa nem áll háborúban. Európát senki nem támadta meg.

 


Deutsch Tamás: Történjék bármi, mi mindig kiállunk a magyar érdek képviselete mellett

– Nekünk Brüsszelben is mindig Magyarország az első. Hogy történjék bármi, mi mindig kiállunk a magyar érdek képviselete mellett. A brüsszeli bürokraták mára fanatikus, háborús agitátorokká váltak, hogy Brüsszel a hatalmával visszaélve kiszolgáltatja az illegális migrációnak Európát – fogalmazott Deutsch Tamás a Fidesz-KDNP Európai Parlamenti kampányindítóján. 

A Fidesz–KDNP EP-listájának vezetője úgy fogalmazott, 

a brüsszeli bürokraták ránk akarják kényszeríteni, hogy genderérzékenyítő kommandók szabadon csatangolhassanak a magyar óvodákban és iskolákban, és felhívta a figyelmet arra is, hogy a magyar dollárbaloldal vezére, Gyurcsány Ferenc maga vallotta be szemérmetlenül büszkélkedve, hogy ők találták ki azokat a politikai zsaroló feltételeket, amelyeket aztán Brüsszelben az elvtársaik jogi köntösbe öltöztettek. 

Olyat, ami pár napja Brüsszelben történt, eddig csak bolsevik diktatúrák, a kommunisták csináltak – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz–KDNP EP-listavezetője beszédében, utalva arra, hogy néhány napja megpróbálták betiltani a NatCon konzervatív konferenciát.