Header Ads Widget

Ismét utcára hívták a megvezetett embereket, akik nem ismerik, hogy az igazi probléma amivel szembe kell nézzenek, az nem a KATÁS jogszabályokról szól!!!


Vajon minek kell még történnie ahhoz, hogy ráébredjenek az emberek, hogy őket, egyetlen globalista elitet kiszolgáló politikus sem szolgálja? Hogy miért? Hol voltak azok a médiák és baloldali politikusok, amikor korlátozták, zsarolták, becsapták, és oltották az embereket? SEHOL!! SŐT ŐK IS TÁMOGATTÁK EZT A FOLYAMATOT!! ÉS EZEKKEL TÜNTETSZ?? Már csak azért, mert többek között ezek miatt vannak és lesznek most adóemelések! Hol voltak a Katás tüntetők, a baloldali politikusok és médiájuk, amikor valóban civil megmozdulások voltak az egész országért, a korlátozások, az emberi jogok sárba tiprása, és a covid diktatúra ellen? SEHOL!!!

Ebből is jól látszik, hogy miről is szól a jelenlegi KATÁS tüntetés és kik állnak a háttérben. A szomorú tény az, hogy éppen azok a politikusok  szervezték meg, a médiájukkal együtt, akik azt a globalista elitet szolgálják ki, akik az emberek megnyomorításán fáradoznak, akik a nemzetállamok felszámolásában, a káosz teremtésben, a migrációs pusztításban, a családok szétverésében, a gazdaság tönkretételében érdekeltek, hogy az embereket olyan kiszolgáltatott helyzetbe sodorják, hogy rájuk tudják kényszeríteni sátáni tervüket, az ÚJ VILÁGRENDET, ami a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiségnek!!!!  TETSZIK A PROGRAM??? EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA!!

A globális szinten zajló események, amit az USA és az EU vezetést kiszolgáló politikusok hoztak létre, korlátozásokat, zsarolásokat, kényszeroltásokat, beleértve az orosz-ukrán konfliktust is, most ezeknek a tetteknek a következményeit, az emberekkel fogják megfizettetni. A világuralomra törekvő pénzhatalmi elitet kiszolgáló, álszent, hazug globalista politikusok, most meg országos szintre szeretnék kihegyezni az általuk is támogatott pusztításokat, hogy az emberek kárán, becsapva és megosztva őket, politikai előnyt kovácsoljanak maguknak!!

És, hogy mennyire álszent, hazug bandáról van szó, és hogy mennyire nem az embereket és az országot szolgálják, azt az is jól mutatja, hogy egyetlen  baloldali párt sem támogatta korábban a Kata adózás bevezetését!! Vagyis őket akkor sem  érdekelte sem KATA, sem az emberek, sem az ország sorsa!! Ami érdekli, hogy politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak az emberek kárán, hogy hatalmat szerezzenek és kiszolgáltathassák hazánkat idegen érdekeknek!!

Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, járványoknak, a kényszer oltásoknak, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Különös tekintettel arra, hogy Klaus Schwab és kiszolgáló csicskái már döntöttek, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztításáról a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében.

Magyarországon a legnagyobb problémáját az jelenti, hogy egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló társaság van, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik az elődjeikkel együtt, egy illegitim rendszerrel, már 5 alkalommal vitték a csődbe az országot, ott tesznek kárt ahol csak tudnak, és lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel. Ezt a sátáni életmodellt, sem a magyar jogrendszer, sem a hagyományaink, sem a kultúránk nem ismeri, vagyis bekellett ide hozni. EBBŐL ÉLNEK!! Mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek.

A megvezetett embereknek meg sejtelmük sincs arról, hogy miért és kiktől szenvednek, mint ahogyan arról sincs, hogy mi az egyetlen jó megoldás a jelenlegi helyzetre, mert a globalista elitet kiszolgáló médiák és a politikusok elhallgatják, akiknek az az érdekük, hogy ebben az áldemokráciában amiben élünk, tovább szívják az emberek vérét, amit a háttérhatalom irányít. Ha nem ébredünk, hamarosan rabszolgák és áldozatok leszünk egy olyan globalista elitnek, akiket nem választott meg soha senki. Egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen. 

Civilek az országért


Ehhez már nincs mit hozzáfűzni!!



Egy megosztással, sokat segíthetsz másoknak is!