Header Ads Widget

Az európai bankok felkészülnek az áramkimaradásokra. A forgatókönyv messzemenő hatásokkal fenyeget az adatforgalmazástól az ATM-ekig.



Az intézmények alternatív energiaforrásokkal próbálnak felkészülni. Az esetleges áramhiány vagy akár áramszünet miatt a bankok Európában nyomás alatt vannak. Mivel a fizetések és a tranzakciók fontosak az európai gazdaság számára, amelyet már az ukrajnai háború következményei is terhelnek, a pénzügyi vállalatokra nagy nyomás nehezedik, hogy cselekedjenek. 

‼️A felügyelők fokozott készültségben vannak. Az Európai Központi Bank (EKB) és a brit Prudenciális Szabályozási Hatóság (PRA) készenléti terveket követel a hitelintézetektől az esetleges áramhiány kezelésére.

A szakértők attól tartanak, hogy alig van olyan intézmény, amelyik fel van készülve a néhány napnál hosszabb áramkimaradásokra. Forrás


A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN, HOGYAN FOSZTANAK MEG MINDENÜNKTŐL?!



Aki eddig csukott szemmel járt, az most már láthatja, hogy a globális pénzhatalmi elit, képes bármit rákényszeríteni a nemzetállamokra, ezt az elmúlt három év egyértelműen bizonyította.  Globális szinten zajlottak, a korlátozások, a zsarolások, a vírus, maszk és oltás őrület, és az emberi jogok sárba tiprása. A kormányok csupán bábok, végrehajtók. Tehát amíg nem ezt a kiszolgáltatottságot számoljuk fel, addig SOHA, SEMMILYEN POZITÍV VÁLTOZÁS NEM LEHETSÉGES!! Tüntethetünk valami ellen, reggeltől estig, mert a rendszer és a kiszolgáltatottság, ugyanaz marad. Most éppen a megnyomorításunkon és kiirtásunkon fáradoznak. ERRE CSAK EGY JÓ MEGOLDÁS LÉTEZIK, MINDEN MÁS KUDARCRA VAN ÍTÉLVE! Részletek